Samsung disperata sa pastreze secretele Galaxy S8

Samsung este disperata sa pastreze secretele Galaxy S8 pentru a surprinde cat mai mulat lume cu noile sale functii.

Compania Samsung este disperata sa pastreze secrete noutatile pe care Galaxy S8 urmeaza sa le aduca pe piata, asa ca si-a rugat partenerii sa-si intareasca securitatea in fabrici si centre de dezvoltare. Intr-un email trimis angajatilor, managerii Samsung sustin ca leak-urile pot avea ramificatii ireversibile care pot afecta compania din punct de vedere financiar.

Mai mult decat atat, partenerii care nu pastreaza secretele Galaxy S8 risca sa fie exclusi din lista de companii partenere si nu vor mai primi contracte de la coreeni. Oficial, cei de la Samsung le-au cerut partenerilor sa pastreze tacerea in legatura cu Galaxy S8 sub amenintarea intreruperii oricaror legaturi de colaborare, asa cum este de asteptat.

Samsung s-a bucurat pana acum de un nivel ridicat de atentie din partea presei multumita leak-urilor privind produsele sale inca nelansate, insa acum se pare ca nu mai doreste asta. Samsung inearca sa tina informatiile secrete pentru ca prezentarea Galaxy S8 sa aiba un impact foarte mare, asa cum are nevoie compania pentru a recastiga atentia si increderea clientilor.

Samsung disperata sa pastreze secretele Galaxy S8

Atitudinea celor de la Samsung este in ton cu cea a altor companii care incearca sa-si tina produsele secrete, insa desigur ca nu va reusi sa faca nimic din acest punct de vedere. Cu cat ii interzici mai tare cuiva sa faca un lucru, cu atat va face acel lucru cu mai multa satisfactie, deci probabil numarul leak-urilor privind Galaxy S8 va creste, in loc sa scada.

“Samsung has notified its suppliers not to mention a single word on the Galaxy S8. … leaks of operational secrets can cause irreversible ramifications, posing a great financial risk on the company and leading to broken partnerships and loss of trust.”

Cu cat se va chinui Samsung sa faca Galaxy S8 mai perfect, cu atat exista mai multe sanse ca produsul sa fie in realitate un mare esec. Cei de la Samsung au demonstrat ca graba strica treaba, iar daca cu Galaxy S8 nu se vor asigura ca totul este testat cum trebuie, risca sa aiba parte de un fisco din care cu foarte greu isi vor mai reveni.

galaxy-s8-secrete-samsung