Facebook Messenger recomanda subiecte de conversatie

Facebook Messenger are o functie numita Conversation Topics care ne recomanda subiecte de conversatii in baza actiunilor prietenilor nostri.

Facebook Messenger pregateste lansarea unei noi functii pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea numindu-se Conversation Topics si recomandand subiecte de conversatii cu prietenii. Noua functie este afisata in aplicatiile unora dintre utilizatorii Facebook Messenger, iar in imaginea de mai jos puteti vedea cum arata ea dupa accesarea aplicatiei.

Avand in vedere ca vorbim despre un test facut pe un numar redus de utilizatori, cei de la Facebook afiseaza deocamdata un numar limitat de informatii privind subiectele de conversatie. Mai exact, Facebook Messenger afiseaza ultimele locatii vizitate de catre prieteni, melodiile ascultate recent de catre acestia sau chiar evenimentele la care intentioneaza sa mearga.

Practic, prin functia Conversation Topics, cei de la Facebook folosesc informatii privind activitatea noastra zilnica pentru a recomanda subiecte de conversatie. Toate datele se bazeaza pe informatii pe care le-am partajat deja prin intermediul retelei de socializare Facebook, deci nu vorbim despre vreo invadare a intimitatii noastre.

In ciuda acestui lucru, compania Facebook le afiseaza prietenilor informatii despre noi chiar daca ei le-au mai vazut cand le-am publicat, insa numai daca ele sunt publice. Teoretic statusurile care nu sunt publice nu ar trebui sa apara in aceasta sectiune a Facebook Messenger, insa mai multe vom afla dupa ce functia va fi lansata oficial.

Deocamdata nu se stie cand va fi lansata oficial noua functie pentru Facebook Messenger, insa probabil printr-o noua actualizare a aplicatiei, ea va fi disponibila.

facebook-messenger-conversation-topics-subiect-conversatie

facebook-messenger-conversation-topics-subiect-conversatie-1