Galaxy S8 este in lucru dupa esecul Galaxy Note 7

Firmware-ul Android este deja in dezvoltare pentru Galaxy S8 pentru ca in 2017 Samsung sa poata evita un esec similar Galaxy Note 7.

Pentru ca Galaxy Note 7 s-a dovedit a fi un esec rasunator, compania Samsung a inceput deja sa lucreze intens la Galaxy S8, care va fi lansat anul viitor. Cei de la Samsung au inceput deja sa dezvolte versiunea de Android pe care Galaxy S8 urmeaza sa o aiba, o serie de centre de dezvoltare din diverse tari lucrand in momentul de fata la el.

Mai exact, centrele de dezvoltare ale Samsung din China, Franta, Germania, Italia, Coreea de Sud, Polonia, Marea Britanie si SUA dezvolta ROM-ul Android pentru Galaxy S8. Alte centre de dezvoltare vor fi deasemenea incluse in lista in viitor, deci vorbim despre un mix de date si informatii culese dintr-o gama foarte variata de tari.

Spre deosebire de Apple, care dezvoltatotul in California, in principal in Cupertino, cei de la Samsung au foarte multe locatii in care dezvolta Android. Din pacate, acesta ar putea fi si motivul din cauza caruia Android-ul din terminale functioneaza atat de prost dupa o perioada de utilizare, lucru de care foarte multa lume se plange foarte des.

Galaxy S8 este in lucru dupa esecul Galaxy Note 7

Desi dezvoltarea sistemului de operare Android pentru Galaxy S8 a inceput inca de pe acum, asta nu inseamna ca terminalul va fi lansat mai devreme pe piata. Cei de la Samsung au initiat procedura de dezvoltare a Android pentru Galaxy S7 in aceeasi perioada a anului trecut, deci nu vorbim despre ceva special facut acum de catre coreeni.

Avand in vedere ca Galaxy S8 trebuie sa aiba succe,s cei de la Samsung sunt foarte interesati sa aduca pe piata un dispozitiv cat se poate de bine creat. In aceasta idee, exista posibilitatea ca procesul de dezvoltare sa fie extins pentru a aduce un Galaxy S8 aproape perfect pentru clientii din lumea intreaga, fara frica de explozie.

Pana acum s-a aflat ca Galaxy S8 ar trebui sa fie lansat in februarie, in cadrul Mobile World Congress 2016, insa ramane de vazut care vor fi planurile Samsung.

galaxy-s8-android-dezvoltare