Tim Cook – vicepresedinte al SUA sub Hillary Clinton

Presedintele Apple, Tim Cook, a fost avut in vedere pentru a fi nominalizat la functia de vicepresedinte al SUA.

Presedintele Apple, Tim Cook, a fost pe lista de persoane propuse pentru alegere in vederea intrarii in cursa prezidentiala impreuna cu Hillary Clinton. Mai exact, oamenii care lucreaza pentru candidatul la functia de presedinte al SUA l-au inclus pe Tim Cook printre persoanele care ar fi potrivite pentru functia de vicepresedinte al tarii.

Informatiile vin, desigur, de la Wikileaks, celebrul website publicand o serie de email-uri preluate direct de la oamenii angajati in campania fostului secretar de stat al SUA, Hillary Clinton. Printre persoanele care s-au aflat pe aceeasi lista cu Tim Cook se numara Bill Gates si sotia sa, Michael Bloomberg, sau chiar presedintele lantului Starbucks.

Lista cu persoane potrivite pentru functia de vicepresedinte al SUA a fost facuta in luna martie a acestui an, deci cu putin timp inainte ca persoana sa fie aleasa. Tim Cook este un sustinator al lui Hillary Clinton si a organizat o strangere de fonduri pentru ea, el fiind complet impotriva lui Donald Trump si a tot ceea ce reprezinta el.

Este putin probabil ca Tim Cook sa fi acceptat nominalizarea pentru functia de vicepresedinte al SUA, insa ea ar fi fost una istorica pentru SUA. Am fi vorbit despre prima femeie care candideaza la functia de presedinte, dar si despre primul barbat homosexual care candideaza pentru aceasta functie, cursa electorala putand fi cu mult mai interesanta.

Iata lista persoanelor considerate pentru functia de vicepresedinte.

“Javier Becerra Julian Castro Eric Garcetti Tom Perez Ken Salazar Tammy Baldwin Kirsten Gillibrand Amy Klobuchar Claire McKaskill Jeanne Shaheen Debbie Stabenow Elizabeth Warren Michael Bennet Sherrod Brown Martin Heinreich Tim Kaine Terry McAuliffe Chris Murphy Tom Vilsack Steve Benjamin Corey Booker Andrew Gillum Eric Holder Deval Patrick Kasim Reed Anthony Foxx John Allen Bill McCraven Mike Mullen Mary Barra Michael Bloomberg Ursula Burns Tim Cook Bill Gates Melinda Gates Muhtar Kent Judith Rodin Howard Schultz Bernie Sanders”

tim-cook-vicepresedinte-sua