Tot mai multa lume foloseste iPhone 7 in dus

Una dintre cele mai bune schimbari facute de catre compania Apple pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus este rezistenta crescuta la apa. In baza acestei schimbari, iPhone 7 si iPhone 7 Plus pot fi scufundate pana la cativa metri adancime fara a fi afectate de catre presiune si a inceta sa mai functioneze.

Avand in vedere aceasta rezistenta crescuta, americanii au inceput sa-si foloseasca terminalele iPhone 7 si iPhone 7 Plus in timp ce fac dus. Mai exact, tot mai multa lume se lauda prin intermediul Twitter ca isi foloseste smartphone-ui in timp ce face dus, lucru imposibil de realizat pana acum.

Majoritatea oamenilor folosesc iPhone 7 si iPhone 7 Plus pentru a asculta muzica in timp ce fac dus, insa probabil altii au si alte utilitati mai extravagante. In cadrul Facebook unii si-au publicat poze din dus facute cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus, lumea fiind extrem de incantata de posibilitatea de a-si folosi terminalele sub apa, in dus.

Foarte multi posesori ai iPhone 7 si iPhone 7 Plus stau pe internet din dus, scriu mesaje, sau navigheaza pe retelele de socializare, deci vorbim despre noul mod cool de a folosi terminalele. Avand in vedere rezistenta mult mai buna la contactul cu ala, toti cei care isi folosesc terminalele in acest mod, nu vor regreta decizia de a face asta.

iphone-7-dus

iphone-7-dus-1