Samsung inlocuieste Galaxy Note 7 in aeroporturi

Samsung incepe sa inlocuiasca Galaxy Note 7 in aeroporturi inainte ca pasagerii ce le detin sa fie anuntati ca nu pot calatori cu terminalele in avion.

Avand in vedere ca Galaxy Note 7 a fost interzis in avioanele din foarte multe tari de pe glob, iar clientii nu pot zbura cu ele pentru a ajunge acasa, Samsung incepe intr-un final sa gandeasca normal. In aceasta idee, compania a inceput sa inlocuiasca terminalele clientilor chiar in aeroporturi, inainte ca ei sa se imbarce in avioane pentru a calatori.

Deocamdata Australia este prima tara in care se fac aceste inlocuiri ale Galaxy Note 7 direct in aeroporturi si decizia celor de la Samsung este una foarte buna. Practic, toti clientii care au ajuns in Australia din alta tara, sau din alt oras al tarii, si vor sa ajunga acasa, vor avea posibilitatea de a o face fara a-si pierde smartphone-ul in aeroport.

Compania Samsung inlocuieste Galaxy Note 7 cu alte produse din seria Galaxy, sau ofera rambursari complete ale produsului pentru clientii care doresc asta. Decizia celor de la Samsung vine in momentul in care au inceput sa apra foarte multe marturii ale oamenilor care au avut probleme in aeroporturi din cauza faptului ca detin un Galaxy Note 7.

Deocamdata nu se stie si in ce alte tari va organiza Samsung puncte similare de inlocuire a Galaxy Note 7 in aeroporturi, insa avand in vedere ca smartphone-ul este interzis in avioane cam peste tot, probabil marile aeroporturi din diverse tari de pe glob vor avea asemenea puncte.

“If we are unable to provide an exchange at the Australian departure terminal, the Samsung team at your destination country will be in contact to arrange an exchange or full refund.”

galaxy-note-7-inlocuire-aeroport

4 COMENTARII

  1. Vai de capul lor… Au insistat pana au ajuns gunoaie ca si imagine in lumea intreaga. Nici nu trebuia pusa in vanzare mizeria aia de telefon