Apple Watch Victory a fost dezvaluit de Apple

Apple Watch Victory a fost descoperit in website-ul Apple si vorbim despre un produs care are legatura cu Apple Watch Nike+.

Apple Watch Victory, un model inca nelansat a ceasului inteligent al companiei Apple, a fost descoperit in cadrul website-ului companiei americane in cursul noptii trecute. Pana in momentul de fata nu a aparut vreun zvon cu privire la posibila lansare a unui asemenea model al Apple Watch pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Diverse denumiri au fost zvonite pentru seria de smartwatch-uri ale Apple in trecut, insa Apple Watch Victory nu a fost vreodata mentionat de catre vreun partener. Denumirea este prezenta in multiple pagini ale website-ului celor de la Apple, iar pana acum se pare ca ea a fost doar considerata pentru un model al ceasului inteligent.

Exista posibilitatea ca Apple Watch Nike+ sa fi avut pana in momentul lansarii denumirea Apple Watch Victory, iar ea sa fi fost inclusa in website-ul Apple fara a mai fi stearsa. In website-urile Apple pentru diverse regiuni de pe planeta, compania Apple foloseste atat denumirile Apple Watch Nike+, cat si Apple Watch Victory pentru noul sau model de smartwatch.

Apple Watch Victory a fost dezvaluit de Apple

In aceasta idee, exista posibilitatea ca Apple Watch Victory sa fi fost denumirea Apple Watch Nike+ inainte de lansare, sau ca Apple sa pregateasca un produs complet nou. Exista o posibilitate ca Apple sa mai anunte un model al Apple Watch Nike+ si sa ii ofere denumirea Victory pentru a il face mai atractiv pentru utilizatorii sai.

Deocamdata nu se stie mai nimic in afara de legatura dintre Apple Watch Victory si Apple Watch Nike+, insa nimeni nu poate confirma ca ele sunt unul si acelasi produs. In ciuda acestui lucru, exista o legatura foarte clara intre cele doua dispozitive, ele facand, aparent, parte din aceeasi serie de smartwatch-uri vandute de catre Apple.

Acestea fiind spuse, daca Apple Watch Victory va fi lansat de catre compania Apple, el va ajunge la utilizatori cel mai probabil pana la sfarsitul acestui an si nu mai tarziu.

apple-watch-victory