iPhone 7 si adaptorul perfect pentru casti

Daca sunteti in continuare suparati din cauza faptului ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus nu au un port audio de 3.5mm, atunci in ajutorul vostru vine un nou accesoriu numit Axilite. El este in momentul de fata in perioada de finantare si daca va fi produs, va permite conectarea unui cablu Lightning si a unui cablu audio de 3.5mm la portul Lightning al iPhone 7.

Dupa cum puteti vedea din imaginea animata de mai jos Axilite are un format diferit fata de cel al altor adaptoare similare, el avand doi conectori pentru cele doua tipuri de cabluri suportate. Mai mult decat atat, adaptorul are si un LED care se ilumineaza in momentul incarcarii folosind un cablu Lightning, deci stiti si cand se face incarcarea dispozitivelor.

Ceea ce deosebeste acest adaptor fata de altele disponibile pe piata este design-ul inedit creat de catre dezvoltatorii sai pentru el. Separat de design, faptul ca acest accesoriu permite folosirea simultana a doua cabluri il face extrem de atractiv, el fiind unul dintre multele adaptoare similare vandute in momentul de fata de catre diversi producatori.

Axilite are un pret initial de vanzare de doar 9 dolari si a strans deja aproape jumatate din suma necesara pentru a fi lansat pe piata la inceputul anului viitor. Probabil intreaga suma va fi stransa pana in momentul incheierii procedurii de strangere de fonduri, asa ca va fi interesant de vazut produsul final cand va fi lansat.

iphone-7-adaptor-3-5mm-perfect

iphone-7-adaptor-3-5mm-perfect-1