iPhone 7 si adaptorul perfect pentru casti

Daca sunteti in continuare suparati din cauza faptului ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus nu au un port audio de 3.5mm, atunci in ajutorul vostru vine un nou accesoriu numit Axilite. El este in momentul de fata in perioada de finantare si daca va fi produs, va permite conectarea unui cablu Lightning si a unui cablu audio de 3.5mm la portul Lightning al iPhone 7.

Dupa cum puteti vedea din imaginea animata de mai jos Axilite are un format diferit fata de cel al altor adaptoare similare, el avand doi conectori pentru cele doua tipuri de cabluri suportate. Mai mult decat atat, adaptorul are si un LED care se ilumineaza in momentul incarcarii folosind un cablu Lightning, deci stiti si cand se face incarcarea dispozitivelor.

Ceea ce deosebeste acest adaptor fata de altele disponibile pe piata este design-ul inedit creat de catre dezvoltatorii sai pentru el. Separat de design, faptul ca acest accesoriu permite folosirea simultana a doua cabluri il face extrem de atractiv, el fiind unul dintre multele adaptoare similare vandute in momentul de fata de catre diversi producatori.

Axilite are un pret initial de vanzare de doar 9 dolari si a strans deja aproape jumatate din suma necesara pentru a fi lansat pe piata la inceputul anului viitor. Probabil intreaga suma va fi stransa pana in momentul incheierii procedurii de strangere de fonduri, asa ca va fi interesant de vazut produsul final cand va fi lansat.

iphone-7-adaptor-3-5mm-perfect

iphone-7-adaptor-3-5mm-perfect-1

10 COMENTARII

  1. Salutare, am si eu o intrebare. Mi am luat un iphone 7 de la emag si am tot amanat sa i pun case si folie pt ca imi placea mult prea mult fara. In dimineata asta mi s a zgariat display ul incredibil, pt ca l am tinut in aceeasi mana cu o tastatura, serios? Pe langa asta, saptamana trecuta a captatat si un mic semn in colt, care nu ma deranja, insa zgarietura ma enerveaza teribil. Cum functioneaza garantia? Adica, cea de la emag sau aia internationala pot sa mi schimbe telefonu?

  2. Si nu incepe ca “e sticla dom’le”, ca sticla nu e asa flexibila. E un plastic mai dur, casant dar in niciun caz sticla.

  3. Unde a ajuns apple sa folosim adaptoare preluñgitoare si tot feluri de accesorii pt a putea folosii niste absolut normale casti !!!
    Si Dl Srv sa nu mi vii ca asta e viitotul ca….???
    Cum sa fie asta viitorul cand i ti suge bateria si tine cu peste 50% mai putin bateria decat cu cablu ?!!!
    Ca e mai comod da f bine ma incanta !
    E in voga e cool spunei in nspemii de feluri dar nu e viabil !!
    Pleci la drum si oricine va prefera sa asculte/ vorbeasca mai mult cu cablu decat fara !!
    In plus nu stim exact cum afectea undele corpul nostru !! Stai tu 8-10 h zi de zi si experimenteaza…

  4. E o problema la app ! Incerc sa scriu bine dar nu stiu ….
    Jajjaja si la scoala am fost …. do not worry nu stiu tu cat ai fost la biserica…?
    Si Soros dom profesor e cu majuscule !???