Prima Pagina Samsung Samsung si-a mituit clientii sa ascunda problemele Galaxy Note 7

Samsung si-a mituit clientii sa ascunda problemele Galaxy Note 7

Samsung si-ar fi mituit clientii cu diverse sume de bani pentru a nu face publice incidentele privind terminalele Galaxy Note 7.

Cat de mari au fost intr-adevar problemele Galaxy Note 7 nu vom afla vreodata deparece se pare ca Samsung ar fi mituit unele persoane sa ascunda problemele terminalului. Informatia vine din China, unde unde barbat caruia i-a explodat terminalul Galaxy Note 7 sustine ca i-ar fi fost oferita o suma de bani pentru a nu face public incidentul.

Chinezul afirma ca Samsung i-ar fi oferit 900 de dolari pentru a nu publica un clip video in care este inregistrat momentul in care terminalul sau a luat foc. Barbatul sustine ca al sau Galaxy Note 7 ar fi inceput sa vibreze si sa se incinga in timp ce il folosea, moment in care l-a aruncat jos si a rugat un prieteni sa filmeze ceea ce se intampla cu smartphone-ul.

Contactand Samsung, doi reprezentanti ai companiei au aparut a doua zi la usa sa, oferindu-se sa-i inlocuiasca terminalul, dar si sa-i ofere 900 de dolari pentru a nu publica acel clip video. Suma este una destul de mare pentru China si reprezinta cam 2 salarii medii pe economie, insa barbatul a refuzat sa accepte oferta celor de la Samsung.

Samsung si-ar fi mituit clientii sa ascunda problemele Galaxy Note 7

Barbatul sustine ca a refuzat suma deoarece a vrut sa faca public acel clip video si a acuzat Samsung ca isi inseala clientii din China cu afirmatiile sale. Samsung ar fi afirmat ca terminalele Galaxy Note 7 vandute in China nu au probleme, insa iata ca acest lucru nu este adevarat si nu stim cate alte cazuri au fost musamalizate in acest mod.

Stim ca acum cateva saptamani un angajat al Samsung a trimis din greseala un SMS unei victime a unui Galaxy Note 7 explodat, in care spunea ca poate incerca sa duca cu vorba persoana respectiva daca asta ar ajuta compania. Acum aflam si ca Samsung a incercat sa-si mituiasca clientii sa nu dezvaluie problemele terminalului si cine stie ce altceva s-a mai intamplat.

Pe masura ce tot apar informatii de acest gen, increderea oamenilor in compania Samsung scade pe masura, iar asta ea fiind extrem de greu de recuperat de catre companie.

 • V.P

  A refuzat 900 $ si un alt telefon pentru un amarat de clip ? Nu prea cred asta in conditiile in care lesinatii aia vand rinichii din ei pentru un iPhone de 800$ .

 • Srb Srb

  Pt 900$ nu se merita! Poate 90.000$?

 • Din moment ce asta avea deja Galaxy Note 7, nu e chiar atat de lesinat.

 • Ari

  Mmm, va sa zică ai un preț pentru asta…ai inclus si TVA ul?

 • Srb Srb

  hahahah :))) nu dar cine kkt nu face public o patanie sau ca ma sperii din cauza telefonul astora?? sa vina la mine cu 1000$ ca sa tac, pt mine este si o jignire.Imi vand si un produs cu probleme si dupa aceea imi ofera si o suma de kkt cu care ma sterg la fund?

 • Liviu

  daca eram fan samsung si pateam asta ,jur ca pentru 5 mil $ ascundeam aceasta problema

 • V.P

  Eu cred ca pentru 1000€ te prostiuezi :)).
  Nu te-ai intrebat din ce motiv zecile de americani afectati de problema Note-ului 7 au acceptat mita fara a da in gat Samsung ?

 • Srb Srb

  Aia poate faci tu,eu nu ma bag. Dar este o jignire si probabil denota faptul ca multi isi dau salarii intregi pe terminale gen note7 iar cand samsung vine cu 1000$ spaga,lumea de foame accepta