Prima Pagina iOS 10 iOS 10.1 va fi lansat pe 25 octombrie

iOS 10.1 va fi lansat pe 25 octombrie

Lansarea iOS 10.1 va fi pe 25 octombrie, Apple confirmand ca atunci va lansa o actualizare care va aduce Apple Pay si in Japonia.

Lansarea iOS 10.1 ar trebui sa aiba loc pe data de 25 octombrie, cel tarziu, conform unor informatii aparute in cursul acestei zile direct din Japonia, tara vizitata recent de catre presedintele Apple. Apple a anuntat oficial ca intentioneaza sa lanseze Apple Pay in Japonia pe 25 octombrie, dar si ca va lansa o actualizare de iOS care il va activa in tara.

Singurul update major care urmeaza sa fie lansat de catre Apple este iOS 10.1, iar presa din Japonia sustine ca actualizarea urmeaza sa ne fie oferita pe 25 octombrie, sau cu o zi inainte. Pentru lansarea Apple Pay in Japonia, serviciile care suporta platforma vor fi inchise temporar in ziua lansarii iOS 10.1 pentru a face interconectarea cu sistemele Apple.

In aceasta idee, din moment ce 25 octombrie este ziua anuntata pentru lansarea Apple Pay in Japonia, este destul de clar ca iOS 10.1 va fi oferit atunci, sau cel mai devreme cu o zi inainte. 25 octombrie este o zi de marti, normala pentru o lansare a unei actualizari pentru iOS, deci Apple ar putea oferi iOS 10.1 fara probleme in seara acelei zile.

iOS 10.1 va fi lansat pe 25 octombrie

iOS 10.1 este testat de catre compania Apple inca de acum aproape o luna si singura functie majora adusa pentru utilizatori este cea portret, disponibila exclusiv in iPhone 7 Plus. Separat de ea, compania Apple nu a implementat vreo alta functie notabila si nici alte schimbari care sa merita tinute minte de catre noi in momentul de fata.

iOS 10.1 este un update gandit in principal pentru a rezolva problemele initiale ale sistemului de operare, deci de aceea nu are schimbari majore oferite de catre Apple. Din pacate iOS 10.1 vine totusi cu ceva major schimbat, mai exact reducerea performantelor pe vechile modele de terminale iPhone sau iPad, asa ca va puteti astepta la acest lucru.

Apple nu a anuntat oficial lansarea iOS 10.1, insa anuntarea lansarii oficiale a Apple Pay intr-o actualizare a iOS este o confirmare indirecta a faptului ca iOS 10.1 va fi lansat pe 25 octombrie, cel tarziu.

ios-10-1-lansare-25-octombrie

 • Srb Srb

  10.1 nu trebuia sa vina si cu modul portret?

 • ali

  Va rog sa imi Spune-ți și mie acum un noul upg la iMac unde se salvează capurile de ecran, pana acum se salvau direct pe desktop. Mulțumesc mult

 • mike

  Scuze de off….Se mai poate face downgrade la 9.3.5 de la 10.0.2 pe un iPhone 6?merge cam rau,are lag …

 • Tiby

  Nu, nu se mai poate.

 • cristache

  Merge ca o cizma iphone 6 la fel

 • mike

  Tot iau apararea la Apple insa pe iPhone 6 merge de toata jena…. are sotia un hav de Asus zenfone max(150€) si ma baga in ceata.Whatsap deschide sl meu in vreo 3 sec,Asus instantaneu,facebook in vreo 6-7 sec,Asus instantaneu,plus lag cand scrii ceva….,nici 2 ani nu are telefonul meu….

 • mike

  Un *jaf *de Asus

 • Mircea Radulescu

  Tu ești cool ! ai mărul pe spate 🙂 cați vecini nu ai băgat în boală în doi ani ? 🙂

 • Asta e “politica” Apple de ani de zile.

 • Barba Albastra

  Of topic. Am un Lag la I7 la camera. Pornesc camera și ecranul negru nu focalizează rămâne negru. Ii ia și 20de secunde sa își revină. Sau închis deschis din nou camera pentru a face poze. Există o soluție?

 • Da, restore de iOS si o rugaciune, no joke.

 • mike

  Zaone,s-ar putea sa rezolv problena cu un restore la iOS?

 • Uka

  Si eu am “lag” la autofocusul camerei ip7! Pur si simplu se chinuie si nu focalizeaza daca vrei sa pozezi un scris sau ceva aproape la 4-5 cm! Cred ca e de la ios 10…sunt la al 4-lea ip7 testat si toate faceau asa!

 • Barba Albastra

  Merci. Am încercat mai puțin rugăciunea. La fel

 • a aparut deja ios 10.1 ! 🙂