iOS 10.1 va fi lansat pe 25 octombrie

Lansarea iOS 10.1 va fi pe 25 octombrie, Apple confirmand ca atunci va lansa o actualizare care va aduce Apple Pay si in Japonia.

Lansarea iOS 10.1 ar trebui sa aiba loc pe data de 25 octombrie, cel tarziu, conform unor informatii aparute in cursul acestei zile direct din Japonia, tara vizitata recent de catre presedintele Apple. Apple a anuntat oficial ca intentioneaza sa lanseze Apple Pay in Japonia pe 25 octombrie, dar si ca va lansa o actualizare de iOS care il va activa in tara.

Singurul update major care urmeaza sa fie lansat de catre Apple este iOS 10.1, iar presa din Japonia sustine ca actualizarea urmeaza sa ne fie oferita pe 25 octombrie, sau cu o zi inainte. Pentru lansarea Apple Pay in Japonia, serviciile care suporta platforma vor fi inchise temporar in ziua lansarii iOS 10.1 pentru a face interconectarea cu sistemele Apple.

In aceasta idee, din moment ce 25 octombrie este ziua anuntata pentru lansarea Apple Pay in Japonia, este destul de clar ca iOS 10.1 va fi oferit atunci, sau cel mai devreme cu o zi inainte. 25 octombrie este o zi de marti, normala pentru o lansare a unei actualizari pentru iOS, deci Apple ar putea oferi iOS 10.1 fara probleme in seara acelei zile.

iOS 10.1 va fi lansat pe 25 octombrie

iOS 10.1 este testat de catre compania Apple inca de acum aproape o luna si singura functie majora adusa pentru utilizatori este cea portret, disponibila exclusiv in iPhone 7 Plus. Separat de ea, compania Apple nu a implementat vreo alta functie notabila si nici alte schimbari care sa merita tinute minte de catre noi in momentul de fata.

iOS 10.1 este un update gandit in principal pentru a rezolva problemele initiale ale sistemului de operare, deci de aceea nu are schimbari majore oferite de catre Apple. Din pacate iOS 10.1 vine totusi cu ceva major schimbat, mai exact reducerea performantelor pe vechile modele de terminale iPhone sau iPad, asa ca va puteti astepta la acest lucru.

Apple nu a anuntat oficial lansarea iOS 10.1, insa anuntarea lansarii oficiale a Apple Pay intr-o actualizare a iOS este o confirmare indirecta a faptului ca iOS 10.1 va fi lansat pe 25 octombrie, cel tarziu.

ios-10-1-lansare-25-octombrie