Prima Pagina iOS 10 iOS 9.3.5 vs iOS 10.1 beta 4 – comparatia performantelor

iOS 9.3.5 vs iOS 10.1 beta 4 – comparatia performantelor

iOS 10.1 beta 4 si iOS 9.3.5 apar astazi intr-o comparatie menita sa ne arate care dintre cele doua versiuni ale sistemului de operare este mai rapid in utilizarea zilnica. Ele sunt testate pe iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 si iPhone 6S, iar dupa cum puteti vedea, iOS 10.1 beta 4 continua sa reduca performantele iPhone-urilor companiei Apple.

Desi iOS 10.1 beta 1 a avut performante foarte bune in momentul lansarii in comparatie cu iOS 9.3.5, pe masura ce alte versiuni beta au fost lansate, lucrurile s-au schimbat, Din pacate totul a fost un mare regres, deoarece acum iOS 10.1 beta 4 este cu mult mai incet decat iOS 9.3.5 in cam tot ceea ce facem in utilizarea zilnica.

Desi in momentul lansarii iOS 10.1 beta 1 existaa sperante ca Apple va oferi un update cu performante mai bune decat cele din iOS 9.3.5, iata ca din pacate lucrurile nu vor sta asa si va trebui sa va obisnuiti cu faptul ca vechea versiune a sistemului de operare va fi mai rapida pe toate iDevice-urile noastre.

 • freskeeeh

  Din ce am vazut eu,mai totul a fost mai rapid pe beta 4 (iPhone 6S) 😕

 • Joker

  Asta nu-i comparație eu am iPhone 6s și am rămas pe 9.3.5 ăla e joc ca să-l compari, să descarce un csr2 ceva mai mare acolo o să vezi diferența de 16 secunde între iOS 9 și 10 și lag

 • Joker

  Nu subway surfers

 • marco

  Sa nu mai spun eu dupa ce am instalat OS.10 CSR2 pana se incarca pot sa ma duc sa imi fac de mancare 🙂

 • marco

  iphone 6 era sa uit

 • DanielN

  Daca te uiti mai atent, toate aplicatiile se incarca mult mai repede pe ios 10(6s). Eu am public beta 4 pe 6s si nu regret nimic. Nu am lag, aplicatiile au acelasi timp de incarcare, sau chiar mai bun.. E ireprosabil pana acum. Nici developerii de aplicatii nu tin pasul cu ios 10. Multe se datoreaza din cauza lor.

 • DanielN

  Sunt de acord cu tine. Ce vedem aici e o concluzie generala. Pe mine deocamdata ma intereseaza doar dispozitivul meu, nu si celelalte, care rupe pe acest iOS (6s).