iPhone 7 Plus – autonomie mai mare decat terminalele Android

iPhone 7 Plus are o autonomie mai buna decat cea a multor terminale Android competitoare, conform unui nou test publicat astazi.

iPhone 7 Plus are autonomie mai buna decat cea a tuturor terminalelor Android prezente intr-un test publicat in cursul acestei zile, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos. De la LG V10 si pana la LG V20, iPhone 7 Plus are autonomie cu mult mai buna decat a competitorilor din segmentul Android, diferenta fiind una foarte mare in cam toate cazurile.

Conform acestui test, iPhone 7 Plus obtine o autonomie de 9 ore si 5 minute pentru utilizare, cu 1 ora si 47 de minute mai mult decat Galaxy S7 Edge, care il urmeaza pe pozitia a doua. Pe locul al treilea se plaseaza Motorola Moto Z Force Droid Edition, iar pe locul al treilea avem Google Nexus 6P, LG V20 urmand pe pozitia a patra.

Ca sa fiu complet sincer, sunt surprins sa vad ce autonomie a bateriei a reusit sa obtina iPhone 7 Plus in acest test, mai ales ca pana acum n-am trecut vreodata de 9 ore de utilizare. Este adevarat ca am fost la doar 20 si ceva de minute de acest punct, asa ca rezultatul nu este chiar atat de departe de realitate, dupa cum unii dintre voi stiti deja.

iPhone 7 Plus – autonomie mai mare decat terminalele Android

Desi iPhone 7 Plus are autonomie foarte buna si intrece unele terminale Android competitoare, cand vine vorba despre perioada de incarcare, vorbim despre un pucnt foarte slab. Mai exact, iPhone 7 PLus se incarca in 3 ore si 17 minute, cu mult mai mult decat oricare dintre terminalele Android care au fost comparate cu el.

Cel mai rapid se incarca LG V10, iar cel mai greu Motorola Moto Z Force Droid Edition, insa chiar si acest terminal este cu 87 de minute mai rapid decat iPhone 7 Plus. Compania Apple inca evita sa implementeze un sistem de incarcare rapida in terminalele sale iPhone, iar acest lucru nemultumeste foarte multi dintre utilizatori.

Din pacate lucrurile nu se vor schimba, insa macar iPhone 7 Plus are o autonomie mult mai buna decat cea a terminalelor Android competitoare.

iphone-7-plus-autonomie-baterie-comparatie-android