Prima Pagina Apple Apple va implementa tastaturi E Ink in MacBook

Apple va implementa tastaturi E Ink in MacBook

Apple vrea sa implementeze o tastatura cu ecrane E Ink in MacBook pana la inceputul anului 2018, conform unor informatii aparute astazi.

Apple va implementa tastaturi E Ink in MacBook-uri pana in anul 2018 conform unor informatii preluate astazi de la surse din cadrul companiei. Informatiile vin la doar o saptamana dupa ce s-a descoperit ca Apple negociaza cumpararea unei unui startup australian care a dezvoltat tastaturi ale caror taste sunt ecrane E Ink.

Sonder este numele aceste companii, ea avand deja pregatita lansarea unei tastaturi care este compusa din ecrane E Ink, insa daca Apple o va cumpara, produsul nu va mai ajunge pe piata. In schimb, Apple vrea sa implementeze tastatura in viitoarele modele ale MacBook, cel mai probabil cele lansate in cursul anului viitor.

In baza a ceea ce vedeti si in clipul video de mai jos, aceasta tastatura cu ecrane E Ink, poate fi personalizata de catre utilizator. Mai exact, fiecare ecran E Ink poate afisa orice imagine aleasa de catre producator, de catre utilizator, sau de catre dezvoltatorul software-ului folosit pe calculatorul la care ea este conectata.

Sonder a creat deja un prototip al unei tastaturi Apple care are ecrane E Ink in locul tastelor QWERTY, iar integrarea intr-un MacBook ar fi un pas mic. Desigur ca daca Apple va cumpara acum Sonder, va avea nevoie de cel putin un an pentru a integra tehnologia in produsele sale, asa ca ramane de vazut daca termenul 2018 poate fi respectat.

  • Srb Srb

    Macbook are deja 2 ani, probabil in 2018 cand se fac 4 ani, apple va implementa acest lucru.Dupa care la 2 ani,in 2020 va fi timpul si cu macbook pro.Defapt cam cum procedeaza Apple.

  • ali

    Va rog sa imi Spune-ți și mie acum un noul upg la iMac unde se salvează capurile de ecran, pana acum se salvau direct pe desktop. Mulțumesc mult