Apple va implementa tastaturi E Ink in MacBook

Apple va implementa tastaturi E Ink in MacBook

Apple vrea sa implementeze o tastatura cu ecrane E Ink in MacBook pana la inceputul anului 2018, conform unor informatii aparute astazi.

Apple va implementa tastaturi E Ink in MacBook-uri pana in anul 2018 conform unor informatii preluate astazi de la surse din cadrul companiei. Informatiile vin la doar o saptamana dupa ce s-a descoperit ca Apple negociaza cumpararea unei unui startup australian care a dezvoltat tastaturi ale caror taste sunt ecrane E Ink.

Sonder este numele aceste companii, ea avand deja pregatita lansarea unei tastaturi care este compusa din ecrane E Ink, insa daca Apple o va cumpara, produsul nu va mai ajunge pe piata. In schimb, Apple vrea sa implementeze tastatura in viitoarele modele ale MacBook, cel mai probabil cele lansate in cursul anului viitor.

In baza a ceea ce vedeti si in clipul video de mai jos, aceasta tastatura cu ecrane E Ink, poate fi personalizata de catre utilizator. Mai exact, fiecare ecran E Ink poate afisa orice imagine aleasa de catre producator, de catre utilizator, sau de catre dezvoltatorul software-ului folosit pe calculatorul la care ea este conectata.

Sonder a creat deja un prototip al unei tastaturi Apple care are ecrane E Ink in locul tastelor QWERTY, iar integrarea intr-un MacBook ar fi un pas mic. Desigur ca daca Apple va cumpara acum Sonder, va avea nevoie de cel putin un an pentru a integra tehnologia in produsele sale, asa ca ramane de vazut daca termenul 2018 poate fi respectat.

REDUCERI DE VALENTINE'S DAY LA ZECI DE MII DE PRODUSE!
SURSAWall Street Journal
Articolul anterioriPhone 7 Plus – autonomie mai mare decat terminalele Android
Urmatorul articolApple: Amazon vinde foarte multe accesorii “originale” contrafacute
  • Srb Srb

    Macbook are deja 2 ani, probabil in 2018 cand se fac 4 ani, apple va implementa acest lucru.Dupa care la 2 ani,in 2020 va fi timpul si cu macbook pro.Defapt cam cum procedeaza Apple.

  • ali

    Va rog sa imi Spune-ți și mie acum un noul upg la iMac unde se salvează capurile de ecran, pana acum se salvau direct pe desktop. Mulțumesc mult