Transforma iPhone 7 intr-un Galaxy Note 7 ars

Daca sunteti gelosi pe prietenii vostri care au terminale Galaxy Note 7 arse, in timp ce voi aveti un amarat de iPhone 7 intreg, ei bine carcasa EXPLO-SUNG este aici pentru a rezolva problema. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca vorbim despre o carcasa care a fost special colorata pentru a arata precum cea a unui terminal Galaxy Note 7 al carui baterie a explodat.

Ea vine inclusiv cu o parte din logo-ul Samsung montat, iar per total genereaza o buna parte din aspectul unui terminal Galaxy Note 7 care a explodat in timpul utilizarii. Aceasta este, desigur, o noua metoda de a lua in ras grava problema a produselor Samsung, insa din moment ce Samsung si-a produs si verificat singura bateriile, nu prea poate da vina pe cineva.

EXPLO-SUNG este deocamdata disponibila pentru precomanda in aceasta pagina, insa nu va fi livrata decat in cursul lunii noiembrie pentru doritori. Ea are un pret de vanzare de 25 de dolari, suficient de mic pentru a putea rade de prietenii vostri care folosesc terminalele Samsung.

carcasa-iphone-7-galaxy-note-7-ars