iPhone 7 Plus jet black este livrat in decembrie

iPhone 7 Plus jet black este livrat in decembrie in cazul in care se plaseaza o comanda acum, termenul fiind extrem de mare.

iPhone 7 Plus jet black, negru lucios, inca are termene de livrare pentru luna decembrie, chiar si la mai bine de o luna distanta de lansarea oficiala din aproape 30 de tari de pe glob. Desi stocurile de terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus incep sa fie din ce in ce mai mari, culoarea jet black ramane totusi foarte greu de gasit la partenerii Apple, sau chiar la Apple.

In momentul de fata, modelele jet black ale iPhone 7 Plus vandute prin Apple Store sunt livrate in 6 – 8 saptamani din momentul plasarii unei comenzi. In acaeasta idee, o persoana care comanda acum un iPhone 7 Plus jet black, va primi comanda cel mai  tarziu cu doar cateva zile inaintea Craciunului, termenul de livrare fiind unul extrem de mare.

Apple are probleme extrem de mari in a produce iPhone 7 si iPhone 7 Plus jet black in momentul de fata, iar acest lucru nu pare sa se rezolve prea curand. Apple a crescut productia de modele jet black in luna care a trecut, insa cererea pentru aceste produse ramane in continuare mult prea mare pentru ceea ce poate produce Apple pentru clientii sai.

iPhone 7 Plus jet black este livrat in decembrie

iphone-7-plus-jet-black-livrare-decembrie

Nici comenzile plasate pana acum pentru iPhone 7 Plus jet black nu au termene de livrare mai bune, foarte multi clienti asteptand in continuare livrarea acestor modele. Apple nu stie cand va putea multumi clientii, partenerii sai nu stiu cand vor primi stocuri si toata lumea este dezamagita de ceea ce se intampla in momentul de fata.

Avand in vedere termenul foarte mare de livrare pentru modelele jet black ale iPhone 7 Plus, in cazul in care doriti sa faceti o comanda, ar fi bine sa va ganditi serios la termenul de livrare. Exista posibilitatea ca o comanda facuta in Romania sa fie livrata abia de Craciun, sau poate chiar in apropierea anului nou, dar totul depinde de Apple.

Situatia este ceva mai buna pentru iPhone 7 jet black, insa nu cu mult, asa ca trebuie sa va ganditi serios si la eventuala comanda facuta pentru acel model.

8 COMENTARII

  1. Ca vor fi 6 ca vor fi 9 luni pana apare iPhone X , el va fi si mai greu de gasit ca i7+jet negru,asa ca anul viitor pe vremea asta o sa gasiti jetul stati linistiti.