iPhone 7 Plus este mai rapid ca Google Pixel

iPhone 7 Plus este mai rapid decat Google Pixel in ceea ce priveste performantele, lucru la care foarte multa lume se astepta.

iPhone 7 Plus este mai rapid ca Google Pixel intr-un nou test de performante aparut in cursul noptii trecute pe internet si vizibil mai jos. Noul smartphone al companiei Google ruleaza Android pur, fara modificari, insa chiar si asa nu reuseste sa intreaca iPhone 7 Plus in performante, testele sintetice relevand o diferenta similara intre dispozitive.

Desi in ceea ce priveste folosirea de aplicatii native, sau de aplicatii ale retelelor de socializare terminalele sunt egale, lucrurile se schimba cand vine vorba despre jocuri. In deschiderea jocurilor iPhone 7 Plus este mai rapid decat Google Pixel, asa cum se intampla in fiecare test cu terminale care ruleaza sistemul de operare Android al Google.

Se pare ca jocurile sunt calcaiul lui Ahile pentru smartphone-urile Android, acestea incarcandu-se mult mai greu decat pe terminalele iPhone, an dupa an. In cazul Google Pixel tot jocurile sunt problema, insa acesta este abia un prim test de performante, asa ca lucrurile s-ar putea schimba dupa ce am putea vedea mai multe comparatii de acest gen.

Ca sa fiu complet sincer, ma asteptam ca iPhone 7 Plus sa fie mai rapid si decat Google Pixel doar in baza performantelor vizibile in testele sintetice. Totusi, daca nici un smartphone cu Android pur nu poate intrece un iPhone 7 Plus in performante, atunci e putin probabil ca un producator tert sa ofere ceva mai bun pentru clienti.