Google Pixel XL are autonomie mai slaba ca iPhone 7 Plus

Google Pixel XL are autonomie cu mult mai mica decat cea a iPhone 7 Plus, iar asta in ciuda faptului ca are o baterie de capacitate mai mare.

Google Pixel XL, cel mai recent phablet lansat pe pietele globale si un competitor direct pentru iPhone 7 Plus, a fost testat zilele trecute pentru a i se verifica autonomia bateriei. Mai jos puteti vedea rezultatele acestui test, iar in mod surprinzator autonomia sa este mai slaba decat cea a iPhone 7 Plus, lucru la care nu ma asteptam.

Google Pixel Xl poate functiona pana la 7 ore si 19 minute in utilizarea zilnica, adica la fel precum un Galaxy S7 Edge, ele fiind despartite de doar un minut. iPhone 7 Plus atinge o autonomie de 9 ore si 5 minute, deci o diferenta enorma fata de Google Pixel XL, lucru la care probabil nimeni nu s-ar fi asteptat, avand in vedere modul in care a fost gandit produsul.

Google Pixel XL are o baterie de 3450 mAh, cu 400 de mAh mai mare decat cea a iPhone 7 Plus, insa chiar si asa el are o autonomie cu mult mai mica. Diferenta este de 1 ora si 44 de minute, una foarte mare, avand in vedere ca noul smartphone al celor de la Google are o baterie de capacitate mai mare decat produsul companiei Apple.

Google Pixel XL are autonomie mai slaba ca iPhone 7 Plus

Comparat cu restul smartphone-urilor Android, Google Pixel XL are aceeasi autonomie ca Galaxy S7 Edge, dar si extrem de apropiata de cea a Motorola Moto Z Force Droid Edition. Restul terminalelor Android au autonomie mai mica de 7 ore, diferenta fiind mare fata de Google Pixel XL, dar si smartphone-urile Samsung sau Motorola.

In ceea ce priveste incarcarea, Google Pixel XL are nevoie de 2 ore, cu peste o ora mai putin decat iPhone 7 Plus, insa cu 20 de minute mai mult decat Galaxy S7 Edge. Incarcarea rapida a Google Pixel XL este de fapt mai inceata decat a altor smartphone-uri, insa vorbim despre o diferenta enor in comparatie cu iPhone 7 Plus.

google-pixel-xl-autonomie-iphone-7-plus

Acestea fiind spuse, va fi interesant de vazut cum se vor compara autonomiile terminalelor Google Pixel si iPhone 7.