iPhone – activeaza tastatura pentru o singura mana

Ieri v-am spus ca timp de 2 ani compania Apple a tinut secreta o functie pentru tastatura iOS, ea permitandu-ne sa o folosim cu o singura mana oricand dorim. Aceasta tastatura este prezenta inca din iOS 8 in sistemul de operare pentru iPhone, insa compania Apple a tinut-o tot timpul secreta si pare putin probabil ca o va activa vreodata pentru noi.

Daca totusi doriti sa incercati aceasta tastatura ce poate fi utilizata si cu o singura mana, ei bine cu ajutorul jailbreak puteti sa o activati in doar un minut. Vorbesc despre un tweak care activeaza aceasta tastatura existenta in sistemul de operare iOS, ea putand fi folosita de catre oricine dupa activare, chiar daca Apple nu vrea sa ne-o ofere in mod oficial.

Pentru a va putea bucura de aceasta functionalitate trebuie mai intai sa instalati un plugin numit Flex 2 sau Flex 3, oricare dintre ele fiind utile pentru a activa tastatura. Pentru acest plugin sunt create in mod constant tweak-uri noi, iar unul numit KB – Enable One-Handed Keyboard activeaza tastatura pe care compania Apple o tine secreta de 2 ani de zile.

Tot ce trebuie sa faceti este sa instalati Flex 2 sau Flex 3 prin Cydia si sa cautati pachetul KB – Enable One-Handed Keyboard in interiorul aplicatiei Flex din terminalele voastre. Dupa instalarea sa veti putea folosi tasatura noua creata dar neactivata de catre compania Apple si veti putea vedea daca americanii au dreptate cand refuza sa o activeze.

ios-tastatura-singura-mana-iphone