Galaxy S8 va avea camera duala si iris scanner

Galaxy S8 va avea camera duala si iris scanner, functii care s-au dovedit a fi extrem de populare pentru iPhone 7 Plus si Galaxy Note 7.

Galaxy S8 va avea camera duala si asta stim inca de acum cateva luni, insa noi informatii aparute astazi sugereaza faptul ca smartphone-ul va imprumuta si o functie a Galaxy Note 7. Nu, nu vorbim despre bateriile care explodeaza, ci despre iris scannerul care a fost foarte apreciat de catre clientii care au cumparat Galaxy Note 7 inainte sa inceapa sa explodeze.

Desi cei de la Samsung le-au cerut in mod expres partenerilor sa nu divulge informatii privind Galaxy S8, iata ca ele continua sa apara si iris scannerul era oricum asteptat. Cei de la Samsung probabil se gandeau oricum sa ofere acest sistem de securizare a Android in Galaxy S8, iar integrarea sa este cat se poate de logica pentru smartphone.

Desi lumea sa obisnuit acum cu scannerele pentru amprente, cele pentru iris vor fi adoptate la scara larga in smartphone-urile Android incepand din anul 2017. Cu Galaxy Note 7, Samsung a pornit acest trend pentru industria smartphone, iar cei care concureaza cu coreenii vor profita de ocazie pentru a oferi asemenea functii.

Galaxy S8 va avea camera duala si iris scanner

In ceea ce priveste camera duala, separat de Huawei si Apple, tot mai multi producatori de terminale Android vor alege sa ofere un asemenea modul in viitoare produse. Cei de la Apple au facut camera duala populara, iar Samsung va veni cu una exact la momentul potrivit si cu siguranta ea va fi mult mai buna decat cea oferita de catre compania Apple.

“Samsung Electronics plan to pack an iris scanner and a dual-lens rear-facing camera in the Galaxy S8 is expected to make up for the financial losses of lens suppliers caused by the short-lived Galaxy Note 7. Samsung is reportedly planning to incorporate the iris scanner, a killer feature of the Note 7, and the dual-lens camera, which is now mainstream in the top-tier handset segment.”

Desi Samsung se va stradui sa-si recucereasca clientii pierdut din cauza fiasco-ului numit Galaxy Note 7, este greu de spus in ce conditii acestia vor mai oferi suport brand-ului. Din pacate Samsung si-a compromis foarte mult imaginea cu problemele pe care Galaxy Note 7 le-a avut, asa ca ramane de vazut cati vor mai fi dispusi sa-i cumpere produsele.

galaxy-s8-camera-duala-iris-scanner