Revertigo – tema perfecta pentru orice wallpaper

Revertigo este o noua tema disponibila pentru iPhone, iPad si iPod Touch prin intermediul Cydia, iar dezvoltatorul sau o descrie ca fiind perfecta pentru a fi folosita cu orice wallpaper. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata aceasta tema cu trei wallpaper-uri, magia, din spatele sau stand in faptul ca are iconitele albe cu interiorul transparent.

Conform dezvoltatorului temei Revertigo, aceasta are nu mai putin de 250 de iconite special create pentru aplicatiile disponibile in AppStore, insa are o masca speciala pentru restul. Separat, exista unele schimbari pentru interfata de utilizator si un boot logo nou pe care il putem vedea la pornirea terminalelor, deci vom avea parte de o schimbare foarte interesanta.

“All wallpapers will look immaculate with this theme as it is a reverse glyph theme. It essentially has a transparent glyph but still has a mask around it, allowing the wallpaper to act as the color of icons.The theme features over 250+ Icons, a custom reflective gold dock, a custom loading indicator, UI changes, a boot logo and a myriad of other features.”

Revertigo este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.

revertigo