iPhone 7 – jocuri si aplicatii recomandate de Apple

Daca ati cumparat recent un iPhone 7 si iPhone 7 Plus si cautati aplicatii sau jocuri interesante, atunci Apple are pentru voi o serie foarte lunga de recomandari. Vorbim despre cateva zeci de jocuri si aplicatii excelente pe care compania Apple ni le recomanda in ideea de a le incerca pe terminalele noastre dupa ce le-am cumparat.

Apple a creat o sectiune speciala de aplicatii pentru a face recomandarile de aplicatii si jocuri pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, ea fiind impartita in 5 sub-categorii. Prima dintre ele ne recomanda cele mai bune aplicatii pentru a inregistra poze si clipuri video, ea fiind numita Take Unbelievable Pictures.

Cea de-a doua sub-sectiune se numeste Turn Up Your Speakers, iar prin intermediul sau ne sunt recomandate aplicatii cu muzica pentru a testa difuzoarele stereo ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Cea de-a treia sectiune are denumirea Games That Shine, iar aici avem jocuri cu grafica si gameplay grozave pentru terminalele noastre.

Cea de-a patra sub-categorie poarta denumirea Enhanced for 3D Touch, compania Apple promovand aici aplicatii care au suport pentru sistemul 3D Touch al iDevice-urilor. Ultima sectiune se numeste  Feels Real with the Taptic Engine, iar ina ceasta sectiune avem aplicatii care profita de noul haptic feedback oferit de modulul Taptic Engine al butonului Home 3D Touch.

Noua sectiune publicata de catre Apple special pentru a pune in evidenta iPhone 7 si iPhone 7 Plus poate fi accesata direct din prima pagina a AppStore, insa aplicatiile pot fi folosite si pe alte iDevice-uri.

iphone-7-jocuri-aplicatii-apple