Galaxy S8 si Note 8 au fost confirmate oficial

Galaxy S8 si Galaxy Note 8 au fost confirmate oficial de catre compania Samsung in cursul acestei zile, cu luni inaintea lansarii oficiale.

Galaxy S8 si Galaxy Note 8 au fost confirmate oficial de catre compania Samsung, ele urmand a fi lansate in cursul anului viitor pentru clientii care vor fi interesati de ele. Ieri v-am spus despre o initiativa a Samsung privind clientii Galaxy Note 7 si viitorii clienti ai Galaxy S8, iar acum avem si informatiile oficiale ale coreenilor cu privire la ea.

Cei de la Samsung au publicat astazi informatii oficiale privind un program de compensatii dedicat Galaxy S8 si Galaxy Note 8, clientii care au cumparat Galaxy Note 7 urmand a avea parte de reduceri pentru viitoarele produse. Cei de la Samsung nu spun si cand vor lansa noile produse, ci doar confirma faptul ca ele vor fi lansate anul viitor.

Aceasta este prima oara cand compania Samsung, sau cam orice alt producator, confirma in mod oficial faptul ca va lansa succesoare pentru smartphone-urile sale de top. Desi 5 luni ne despart de lansarea Galaxy S8 si 10 luni de cea a Galaxy Note 8, compania Samsung a confirmat deja ca intentioneaza sa le lanseze oficial pe pietele globale pentru clienti.

Galaxy S8 si Note 8 au fost confirmate oficial

Aceasta confirmare a lansarii Galaxy S8 si Galaxy Note 8 va afecta cu siguranta vanzarile terminalelor Galaxy S7 si S7 Edge, insa cei de la Samsung nu sunt prea ingrijorati. Anuntul a luat pe toata lumea prin surprindere, iar foarte multi clienti vor evita probabil sa mai cumpere acum un terminal din seria S7 pentru a astepta seria S8.

“Galaxy Upgrade Program “is a program to exchange customer Galaxy Note 7 to the Galaxy S7 ‘or’ S7 edge ‘that will help make it easier to buy a Galaxy S8’ or ‘notes 8’ to be released next year.”

Ca sa fiu complet sincer, sunt foarte curios sa vad cum vor evolua vanzarile Samsung dupa aceasta dezvaluire oficiala facuta de catre compania coreeana. Orice producator stie ca a dezvalui noi produse cu luni inainte de lansare inseamna pierderi serioase in vanzari, iar anuntul Samsung privind Galaxy S8 si Galaxy Note 8 este cu atat mai ciudat cu cat compania le-a cerut partenerilor sa nu dezvaluie secretele viitoarelor produse.

Galaxy S8 si Galaxy Note 8 au fost confirmate oficial de catre compania Samsung in cursul acestei zile, cu luni inaintea lansarii oficiale.