Prima Pagina Samsung Galaxy Note 7 a fost inlocuit in graba, Galaxy S8 a fost...

Galaxy Note 7 a fost inlocuit in graba, Galaxy S8 a fost afectat

Samsung s-a grabit cu inlocuirea terminalelor Galaxy Note 7 care au explodat si a intarziat procesul de dezvoltare al Galaxy S8.

Problemele Galaxy Note 7 cu bateriile care explodeaza a generat o graba a companiei Samsung de a rezolva rapid problema si a inlocui terminalele afectate. Conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, Samsung inca nu are o explicatie pentru cauza exploziilor terminalelor Galaxy Note 7, iar asta deoarece in loc sa investigheze in detaliu problema, a preferat sa faca o inlocuire rapida a terminalelor.

Dupa aparitia primelor informatii conform carora terminalele Galaxy Note 7 explodeaza, cei de la Samsung au inceput sa investigheze cauzele problemelor. In baza unor informatii incomplete, ei au decis sa inlocuiasca furnizorii bateriilor si sa retraga 2.5 milioane de unitati de pe piata pentru a fi inlocuite cu altele “sigure”, care in final au explodat deasemenea.

Avand in vedere ca Galaxy Note 7 a fost scos din vanzare, cei de la Samsung investigheaza intens problema exploziilor acum, iar asta a generat o intarziere cu doua saptamani a procesului de dezvoltare al Galaxy S8. Inginerii Samsung incearca sa afle de ce explodeaza bateriile Galaxy Note 7 si au lasat deoparte dezvoltarea Galaxy S8, lucru care in final va afecta din nou Samsung.

Galaxy Note 7 a fost inlocuit in graba, dezvoltarea Galaxy S8 a fost afecta

Samsung a actionat intr-un mod foarte prost prin decizia de a nu investiga in detaliu problema bateriilor Galaxy Note 7, iar asta a dus la scoaterea terminalului de pe piata. Din pacate, aceasta decizie proasta si grabita afecteaza nu doar Galaxy Note 7, ci si Galaxy S8, al carui proces de dezvoltare va fi grabit pentru ca dispozitivul sa ajunga la timp pe piata.

“Samsung inca nu are un raspuns concludent pentru defectul din cauza caruia terminalele Galaxy Note 7 au luat foc in lunile august si septembrie.”

Practic, Samsung s-a grabit sa rezolve problema Galaxy Note 7 fara sa stie sigur ce anume a cauzat-o, iar asta a dus in final la umilirea sa in fata intregii lumi. Faptul ca nici macar acum nu exista un raspuns pentru problema este o dovada a faptului ca Samsung este incapabila sa descopere problemele propriilor produse.

Din pacate, acest lucru pune intr-o lumina foarte proasta Galaxy S8, care se pare ca va ajunge pe piata inainte de a fi pregatit suficient pentru lansare. Exista posibilitatea ca si Galaxy S8 sa aiba probleme similare celor ale Galaxy Note 7, daca Samsung nu descopera in timp util cauza lor, sau ca noul terminal sa aiba alte probleme.

 

 • V.P

  Nivelul trei al manipularii , americanii lovesc in S8 , procedura standard si usor de ghicit . Chiar asteptam asta !!

 • :)))) si daca spun adevarul ? Ceea ce s-a intampla nu prea contrazice afirmatiile jurnalistilor.

 • Srb Srb

  Or sa inceapa si laptopurile lor sa bubuie

 • RaduD

  Cam asta e viata, care pe care…!
  In lumea asta in care banii vorbesc, nu este loc de mila…!

 • Daniel

  Sunt sigur ca samsung are o singura grupa de ingineri care se ocupa de tot. Acum ei sunt pe repede înainte sa termine S8 ca sa se ocupe de note 7. Doamne câta naivitate in rândul forumiștilor, cum va servesc o mizerie cum o postați (si culmea e ca o si creditați, nu e doar pentru +1 la posturi).

 • Mihai V

  acelasi subiect endless Note 7

 • V.P

  Nu cred ca au acces la asemenea informatii , cel putin acum cand Samsung a intarit drastic nivelul de securitate .

 • Srb Srb

  securitate la ce?adica o sa avem 0 informatii despre S8?

 • V.P

  Securitate suplimentara in tot procesul de dezvoltare si productie , cat despre informatii probabil vor proceda in stilul Apple , doar scapari controlate .

 • Mihai

  Deci toți inginerii, adică 14, stau cu note7 la încărcat în loc să vadă de s8? Tu-le muma’n telefoane, napoi la treabă, am râs.

 • Srb Srb

  clar