Prima Pagina eMAG eMAG: extra reducere cu voucher pentru mii de produse

eMAG: extra reducere cu voucher pentru mii de produse

eMAG ofera extra reducere pentru mii de produse cu acest voucher pe care il poti folosi incepand de astazi pentru o comanda.

0

Astazi cei de la eMAG au dat startul unei noi campanii de reduceri prin care ne ofera posibilitatea de a beneficia de pret redus suplimentar cu 20% la o gama foarte variata de produse din aceasta pagina. Practic, la reducerea existenta pentru un anumit produs, cei de la eMAG ne ofera o reducere suplimentara de pana la 20%, deci vorbim despre cumularea a doua reduceri la un singur produs.

In aceasta idee, daca un produs are o reducere de 50% aplicata de catre cei de la eMAG, folosind voucherul de mai jos veti putea aplica o reducere suplimentara de pana la 20%. In total, veti avea o reducere de 70% pentru pretul respectivului produs si totul doar pentru ca va folositi de acest voucher de reduceri pe care cei de la eMAG vi-l pun la dispozitie.

Campania poarta denumirea Cod Rosu de Reduceri si permite folosirea acestui voucher la cateva mii de produse disponibile in oferta celor de la eMAG. Pentru a folosi voucher-ul trebuie doar sa selectati produsul din oferta eMAG, sa il introduceti in cosul de cumparaturi, iar inainte de a finaliza comanda introduceti voucherul pentru a beneficia de extra reducere.

eMAG anunta cod rosu de reduceri cu extra reducere de 20% pentru mii de produse

Codul de reducere pe care trebuie sa il folositi pentru a beneficia de aceasta extra reducere este : 4049-9834-0468-6253. Puteti beneficia de extra reducere pentru toate categoriile de produse listate in aceasta pagina, cei de la eMAG avand extrem de multe produse foarte interesante de care va puteti bucura multumita acestui voucher.

Conform celor de la eMAG, voucher-ul poate fi folosit doar in perioada 25 – 27 octombrie in cadrul magazinului sau, deci va trebuis a va grabiti. Voucher-ul este valabil doar pentru comenzile plasate pentru produse vandute direct de catre cei de la eMAG si desigur ca poate fi cumulat cu orice fel de alta reducere pe care magazinul o are deja aplicata.

Acestea fiind spuse, nu pot decat sa va urez spor la cumparaturi.

emag-voucher-reducere