WhatsApp – apelurile video sunt deja testate

WhatsApp testeaza o functie pentru apeluri video care va fi lansata pentru toti utilizatorii din lumea intreaga.

Cu ani in urma aplicatiilor competitoare, WhatsApp Messenger va face apeluri video in viitorul apropiat, conform unor informatii publicate in cursul acestei zile. Se pare ca WhatsApp a inceput deja sa testeze noua functie de apeluri video intr-o versiune beta a aplicatiei care este oferita deocamdata doar pentru utilizatorii de terminale Android.

Noua functie pentru apeluri video a WhatsApp functioneaza la fel de usor precum cea pentru apeluri VoIP, initierea lor fiind extrem de usoara. Utilizatorii au optiunea de a initia apeluri voce si video atunci cand interactioneaza cu un contact din agenda de contacte, in interfata de chat fiind disponibila o optiune separata pentru initierea acestor apeluri.

Calitatea apelurilor video facute folosind WhatsApp este totusi, aparent, mai buna decat cea a apelurilor FaceTime, cel putin folosind o conexiune 4G. Acest lucru a fost descoperit de catre unii dintre cei care au testat aceasta functie in decursul ultimelor zile, iar asta este intr-adevar o surpriza la care foarte putina lume se astepta din partea WhatsApp.

Avand in vedere ca deocamdata cei de la WhatsAPp testeaza functia de apeluri video doar cu utilizatorii platformei Android, este greu de spus cat va dura pana cand ea va fi lansata global. Indiferent de situatie, probabil pana la sfarsitul anului WhatsApp va lansa oficial noua functie pentru toti utilizatorii sai globali, insa ramane sa asteptam sa vedem cand se va intampla asta.

whatsapp-apel-video

whatsapp-apel-video-1