iPhone 7 – Apple creste din nou productia

Compania Apple a crescut din nou productia iPhone 7 si iPhone 7 Plus, la doar cateva saptamani dupa ce le ceruse deja partenerilor sai sa creasca productia dispozitivelor. Cele doua noi smartphone-uri au fost lansate de catre compania Apple cu stocuri initiale reduse din frica faptului ca vanzarile nu vor fi pe masura asteptarilor initiale.

Cererea pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus a fost cu mult mai mare decat se asteptau Apple sau analistii, iar cei din Cupertino au incercat sa compenseze prin cresterea productiei. Faptul ca Apple a crescut initial productia iPhone 7 si iPhone 7 Plus nu a fost surprinzator, insa o a doua crestere a productiei acestor modele este surprinzatoare pentru toata lumea.

Ea vine pe fondul faptului ca Samsung a scos din vanzare Galaxy Note 7, iar iPhone 7 si iPhone 7 Plus au cerere si mai mare decat acum trei saptamani. Dimineata v-am spus ca in Coreea de Sud iPhone 7 si iPhone 7 Plus au inregistrat recorduri de precomenzi, iar asta pentru ca Galaxy Note 7 nu mai este vandut pe plan local de catre cei de la Samsung.

iPhone 7 – Apple creste din nou productia

Samsung a crescut deasemenea productia de terminale Galaxy S7 si S7 Edge in speranta ca toti clientii care au ramas fara Galaxy Note 7 vor alege aceste doua terminale. Din pacate pentru Samsung, foarte multi aleg iPhone 7, iPhone 7 Plus, sau terminale ale altor competitori, iar cei de la Apple reactioneaza pe masura evenimentelor.

“Din cauza rechemarii Galaxy Note 7, Samsung a crescut productia Galaxy S7 si S7 Edge pentru a reduce impactul in vanzarile totale de smartphone-uri. Apple a crescut deasemenea productia iPhone 7 si iPhone 7 Plus pentru cel de-al patrulea trimestru fiscal, sperand sa fure o parte din cota de piata a Samsung din Coreea de Sud.”

Multumita incapacitatii Samsung de a lansa produse bune pe piata, iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor avea un sfarsit de an excelent in aproape toate pietele. Desigur ca totul depinde si de capacitatea Apple de a avea toate modelele populare in stoc, cele jet black, in special pentru iPhone 7 Plus, fiind in continuare greu de cumparat.

iphone-7-productie-7-plus