iPhone 7 Plus – lumea iubeste functia portret

Noua functie Portret a iPhone 7 Plus este foarte apreciata de catre utilizatorii din lumea intreaga.

Ieri iOS 10.1 a fost lansat pentru lumea intreaga, iar principala functie oferita este cea Portret pentru iPhone 7 Plus, ea fiind oferita exclusiv pentru acest terminal. Utilizand functia Portret a camerei duale a iPhone 7 Plus putem inregistra poze cu efect bokeh, acesta permitand concetrarea atentiei unei imagini asupra subiectului principal.

Desi iOS 10.1 a fost lansat public de catre compania Apple functia Portret este oferita in continuare in versiune beta pe iPhone 7 Plus de catre compania Apple. In ciuda acestui lucru, utilizatorii sunt extrem de entuziasmati de ceea ce ofera aceasta functie si au inceput sa exploreze nou modl de a inregistra poze cu ajutorul sau si a aplicatiei Camera.

Mentinerea functiei Portret in format beta chiar si dupa lansarea oficiala a iOS 10.1 este normala din moment ce foarte multa lume a sesizat problemele pe care ea le are pe iPhone 7 Plus. Mai exact, foarte multa lume a sesizat faptul ca efectul de blur nu este aplicat chiar cum trebuie in jurul subiectului principal, problema fiind una de algoritmi.

iPhone 7 Plus – lumea iubeste functia portret

Mai mult decat atat, unele persoane au reclamat si probleme cu distantele de la care pot fi inregistrate pozele, sistemul refuzand sa focalizeze in anumite situatii in care distanta de obiect este suficienta. In ciuda acestui lucru, internetul incepe sa se umple de poze facute cu noul mod portret, semn ca exista multi posesori de terminale iPhone 7 Plus.

iphone-7-plus-portret-ios-10-1-1

Compania Apple a gasit jucaria perfecta pentru cei carora le place sa faca poze in mod constant cu propriul smartphone, extrem de multi bucurandu-se de ceea ce ofera iPhone 7 Plus. Desigur ca au existat si multe persoane suparate ca functia nu este disponibila macar pe iPhone 7, insa acest lucru era de asteptat, avand in vedere strategiile Apple.

Acestea fiind spuse, voi ce parere aveti despre functia Portret a iPhone 7 Plus ?

iphone-7-plus-portret-ios-10-1