Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 Plus vs Google Pixel – inregistrare video noaptea

iPhone 7 Plus vs Google Pixel – inregistrare video noaptea

iPhone 7 Plus si Google Pixel sunt puse astazi fata in fata pentru a ni se arata cat de bine inregistreaza fiecare dintre ele clipuri video pe timpul noptii. Clipul video de mai jos a fost facut in cea mai inalta cladire din Shanghai, iar rezultatul este unul asteptat, ambele redand imagini de calitate foarte proasta in timpul inregistrarii, din cauza senzorilor folositi.

In ciuda faptului ca imaginile sunt de calitate foarte proasta, este usor vizibil faptul ca terminalele le redau cu temperaturi diferite pentru culori, in anumite situatii, in altele imaginile fiind aproape identice. Desi Apple si Google se lauda cu imbunatatirea dramatica a capacitatii smartphone-urilor de a inregistra imagini noaptea, realitatea este ca acest lucru nu se observa in rezultatul final.

Voi ce parere aveti despre performantele celor doua terminale ?

 • lucian84

  Pixel captează mai multă lumina !!

 • ksm

  Reda sunetul mai bine pixel,din cate aud eu 😎

 • Cristi

  Wow, diferenta la sunet e mare, Pixel are un microfon foarte bun, iar camera captează mai multa lumina! 👌🏻

 • Costin Rosu

  scena/locatia aleasa nu putea fi mai proasta pentru un test de acest gen. pana si o camera video dedicata ar avea probleme sa capteze imagini bune.

  testul trebuia facut de exemplu intr-un parc, pe o alee, pe strada, la un bar…locuri unde lumea chiar foloseste telefonul sa filmeze si unde nu sunt atat de multe surse de lumina plus multe reflexii.