Google Pixel vs iPhone 7 – inregistrarea video cinematica

Atat Google Pixel, cat si iPhone 7 au un modul software care permite inregistrarea de clipuri video cinematice in conditii de luminozitate scazuta. Totul este gandit pentru a aduce un efect similar filmelor de cinema, insa intr-un smartphone si cu o camera care nu este la fel de buna precum cea a camerelor de filmat folosite pentru filmele de lung metraj.

In ciuda acestui lucru, atat Google Pixel, cat si iPhone 7 au software capabil sa creeze un efect interesant pentru inregistrarea de clipuri video in conditii de luminozitate scazuta. Mai jos aveti 4 clipuri video, doua filmate cu Google Pixel si doua cu iPhone 7, asa ca puteti trage singuri concluzii cu privire la calitatea camerelor celor doua terminale.

Articolul precedent450 de milioane de iPhone sunt active global
Articolul următorTrei noi modele de Mac apar in documente oficiale
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.