iPhone 7 Plus si Google Pixel apar in noi teste de viteza

iPhone 7 Plus si Google Pixel apar in noi teste de viteza menite sa ne arate care dintre ele este cel mai rapid.

Am vazut zilele trecute un prim test in care iPhone 7 Plus este mai rapid decat Google Pixel, iar acum vedem alte teste de viteza care prezinta versiuni diferite ale situatiei. iPhone 7 Plus are un procesor extrem de performant, apropiat de cele Intel Skylake, conform expertilor, in timp ce Google Pixel are performante inferioare.

Principala problema a tuturor smartphone-urilor Android raman jocurile, acestea incarcandu-se extrem de greu, indiferent de cat RAM exista in terminale. Mai mult decat atat, smartphone-urile cu mai putin de 6 GB RAM au probleme foarte mari in a tine multe aplicatii deschise in background, lucru demonstrat in diverse randuri.

Google Pixel nu este cel mai performant smartphone de pe piata, titlul ramane la iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar asta in ciuda faptului ca Google si-a lansat smartphone-ul mai tarziu. Terminalul foloseste totusi un chip care nu a fost optimizat special pentru el, iar asta afecteaza cel mai mult performantele finale ale smartphone-ului.

 

Articolul precedentLara Croft GO este vandut la REDUCERE pentru iPhone
Articolul următorWallpaper pentru iPhone, iPod si iPad – 23.10.2016
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.