Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 Plus si Google Pixel apar in noi teste de viteza

iPhone 7 Plus si Google Pixel apar in noi teste de viteza

iPhone 7 Plus si Google Pixel apar in noi teste de viteza menite sa ne arate care dintre ele este cel mai rapid.

Am vazut zilele trecute un prim test in care iPhone 7 Plus este mai rapid decat Google Pixel, iar acum vedem alte teste de viteza care prezinta versiuni diferite ale situatiei. iPhone 7 Plus are un procesor extrem de performant, apropiat de cele Intel Skylake, conform expertilor, in timp ce Google Pixel are performante inferioare.

Principala problema a tuturor smartphone-urilor Android raman jocurile, acestea incarcandu-se extrem de greu, indiferent de cat RAM exista in terminale. Mai mult decat atat, smartphone-urile cu mai putin de 6 GB RAM au probleme foarte mari in a tine multe aplicatii deschise in background, lucru demonstrat in diverse randuri.

Google Pixel nu este cel mai performant smartphone de pe piata, titlul ramane la iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar asta in ciuda faptului ca Google si-a lansat smartphone-ul mai tarziu. Terminalul foloseste totusi un chip care nu a fost optimizat special pentru el, iar asta afecteaza cel mai mult performantele finale ale smartphone-ului.

 

 • Razvan

  Nu sunt fairplay testele…baietii cred ca sunt la inceput, cel putin primi doi. Nu stiu de ce tot insista pe amprenta…daca scoti animatia definitiv, normal ca este mai rapid. Cand aveam amprenta pe 5s, google inventa deblocarea cu model.

 • Edi Filip

  Din ultimul test toate aplicațiile mai puțin bench și jocuri sunt deschise mai repede pe pixel.. Destul de surprinzător

 • V.P

  Trec peste testul 2 unde iPhone-ul 7 Plus a pierdut si ma indrept spre testul 3 unde aveam nevoie de o confirmare . Testul 3 confirma cat de rapid este Pixel in deschiderea aplicatiilor .
  Astept sa vina Srb sa ne spuna ca designul Pixel este prost iar gaurelele x&y nu sunt simetric pozitionate , jack audio este amplasat aiurea , intr-un cuvant abureala .

 • iTu

  …..”mai putin bench si jocuri” 😂 pai de la 17- la 3 puncte, iPhonul ajunge din urma “rapidul” pixel si termina la egal. bine ca nu a continuat testul ca sigur iPhone ii dadea rusinica.

 • iTu

  hahahaha, testul 2 nu are nici o relevanta, “jan-chiul” ala da cu degetul pe langa appuri, la lap-up 2 la pixel face numai o poza insa la iPhone a facut vreo 8-10 poze si tu vi sa spui ca te-a convins ca pixel e vâna 😂

 • V.P

  Doamne , ofticos mai esti , tu ma faci pe mine hater :))).
  Ce-am spus eu OMULE !! Am spus ca Pixel deschide mai repede APLICATILE …. Corect 100% .
  Tu intelegi ca Pixel deschide mai repede Aplicatii . Ce tot bati campii . Exact 17-3 , fara teste de performanta si jocuri .
  In testul doi a luat bataie iPhone-ul ce mare greutate sa recunosti , sunt simple teste ofticosule .

 • V.P

  Ala e , mana lui de pixel albastru :))).

 • iTu

  Daca tu ca om corect cum te dai ti se pare ca “testul 2” e un test, atunci e clar, esti hater. Acel test nu are niciun gram de profesionalism. Nu poti sa spui ca pixel e mai repede cand la iPhone apasa de doua ori pe langa un app pana sa apese corect pe app si cum am mai spus(poti verifica si tu) la al doilea lap la iphone face in jur de 8 poze si la pixi numai 1. daca esti corect spune ca testele nu sunt destul de profi ca sa te iei dupa ele. Prim faptul ca susti testul 2 care e o catastrofa demonstrezi ca esti hater.

 • iTu

  sorry nu face 8 poze ci apasa de 8 ori pana sa faca iPhone o poza. pixi face din prima si “poza” facuta era salvata undeva printre alte poze sanchi…ultima poza ramane in album ultima salvata ci nu printre alte poze undeva ca in cazul jan-chistului.