macOS 10.12.1 confirma MacBook Pro cu ecran OLED

macOS Sierra 10.12.1 a fost lansat in cursul serii trecute de catre compania Apple, iar in el au fost gasite confirmari ale faptului ca apple va lansa un MacBook Pro cu ecran OLED. Mai exact, cei de la Apple au inclus o noua tastatura virtuala pentru aceasta versiune a sistemului de operare, ea avand o diferenta majora fata de cea existenta in vechea versiune.

Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos, noua tastatura virtuala a macOS 10.12.1 nu are partea superioara de taste care permit controlarea unor functii ale sistemului de operare, sau a Mac-ului. Zvonuri aparute in ultimele saptamani sugerau faptul ca noul MacBook Pro 2016 va avea un ecran OLED deasupra tastaturii, el urmand a fi tactil si a permite controlarea anumitor functii ale macOS.

Noua tastatura virtuala din macOS 10.12.1 pare sa confirme implementarea ecranului, avand in vedere ca ea este o copie fidela a tastaturii reale. Lipsa acelui rand superior de taste sugereaza faptul ca acolo vom gasi acel ecran OLED personalizabil pe care Apple il va prezenta in seara zilei de joi impreuna cu noul MacBook Pro.

Separat de introducerea unui port USB-C si eliminarea celor standard, sau MagSafe, principala noutate a MacBook Pro 2016 va fi acest nou ecran OLED. Compania Apple spera ca el sa fie suficient de atractiv pentru viitorii sai clienti, iar includerea sa ar putea convinge foarte multa lume sa se uite cu mai multa atentie spre MacBook Pro.

macbook-pro-oled-tastatura