Prima Pagina iMessage Apple dezvolta iMessage pentru Android

Apple dezvolta iMessage pentru Android

La inceputul acestui an au inceput primele zvonuri privind intentiile companiei Apple de a dezvolta o versiune pentru Android a platformei iMessage. Mai exact, Apple se gandeste de ceva vreme sa ofere iMessage inclusiv pe platforma Android si a creat unei concepte ale aplicatiei, unele avand design-ul material folosit de catre Google in Android.

Desi s-a zvonit ca iMessage pentru Android va fi lansat in cadrul WWDC 2016, iata ca in final compania Apple nu a avut aplicatia pregatita pentru lansare. Un manager al companiei Apple a afirmat ca exclusivitatea iMessage pe iOS tine multi utilizatori pe iPhone sau iPad, insa asta nu inseamna ca intr-un final o aplicatie pentru Android nu va fi lansata.

Desi acum Apple nu pare dispusa sa ofere iMessage si pe Android, o serie de concepte ale unei asemenea aplicatii au fost distribuite in interiorul companiei Apple. Ele prezentau o aplicatie iMessage pentru Android care avea design material si arata extrem de interesant, ea urmand a fi lansata intr-un final pentru platforma celor de la Google.

Apple dezvolta iMessage pentru Android

Este foarte greu de spus cata lume sta pe platforma iOS doar pentru iMessage si nu cred ca Apple castiga enorm de mult avand in vedere optiunile existente pe piata. Mai mult decat atat, iMessage este acum o sursa de venit pentru compania Apple, iar extinderea disponibilitatii ar putea genera noi surse de venit pentru cei din Cupertino.

“Iโ€™ve heard from little birdies that mockups of iMessage for Android have circulated within the company, with varying UI styles ranging from looking like the iOS Messages app to pure Material Design.”

Cat va dura pana cand Apple va lansa iMessage pe platforma Android deocamdata nu stim, dar intr-un moment sau altul, ea va fi disponibila.

imessage-android

 • Srb Srb

  sa vedem

 • Alonzo

  iMessage era mai bine sa ramana doar intre iphone, Android este un sistem de operare cu mult inferior ios-ului..

 • Srb Srb

  momentan s-a spus ca au gandit sa faca aceasta trecere dar…posibil sa nu o faca niciodata

 • Iulian

  va fi o aplicatie plina de bug-uri si de vina va fi, evident, android-ul ๐Ÿ™‚

 • V.P

  Pai normal nu ai auzit ca Android e mult inferior iOS -ului .

 • Cristi

  O fi inferior, dar sa nu exageram. Pana la urma aplicatia Music pe Android este foarte buna, si tine mult si de Developer nu numai de os. Sunt sigur ca daca va fi lansat va fi o aplicatie foarte buna, si probabil de asta se si lucreaza la ea asa mult timp. Sa spui ca va avea bug-uri doar pentru ca e pe android este nerealist, e o aplicatie de mesagerie pana la urma care merge si pe un smartwatch…

 • Iulian

  exact asta incercam sa spun, daca nu ai inteles :)…dar avem “colegi” care doar atat stiu sa spuna, ca android e prost si atat (inclusiv specialistii in gsm de 17 ani, dar service neautorizat apple) ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

 • catavencu

  Ar fi interesant sa vedem atรขt FaceTime cรขt ศ™i iMessage pe alte platforme.