Muzo – Primul dispozitiv inteligent care poate izola un spatiu de orice sunet din afara lui

 Daca sunteti satui de ” indeletnicirile ” vecinilor si preocuparile matinale ale acestora, in special in weekend, si nu mai vreti sa auziti zgomotul bormasinii, va prezentam un nou concept salvator.

Muzo, este primul dispozitiv care poate izola un spatiu de orice sunet din afara lui. Dispozitivul inteligent a primit investitii masive pe Kickstarter, in jur de 3.000 de persoane au investit 600.000 de dolari. Obiectivul finantarii depansindu-se de 5 ori…

There are 3 modes for different scenarios:

  • Serenity mode: to create a silent place by Anti-Vibration
  • Sleep mode: to achieve better sleep quality by Scene Creation
  • Secret mode: to protect speech privacy by Sound Masking

 

With over 10 soothing soundtracks, whether it is too quiet or there is too much disruptive noise outside, you can create a comfortable natural sound in an instant.

Cu ajutorul unei aplicatii smartphone, poti selecta cat de mare sa fie spatiul in care nu vrei sa patrunda sunetul. Daca acest produs va ajunge pe piata sau nu, ramane de vazut, cer este ca cei de la Muzo spun ca au finalizat un prototip care este gata pentru productia in masa iar cei care au platit pe Kickstarter 89$  pentru a transforma proiectul in realitate isi vor primi device-ul.