iPhone 6S cu 1000 LEI reducere la eMAG

eMAG vinde iPhone 6S si iPhone 6S cu 1000 LEI reducere in momentul de fata, atat produse noi, cat si resigilate.

iPhone 6S are in momentul de fata reducere de pana la 1000 LEI la eMAG, in aceasta pagina, un pret cu mult mai bun decat cel pe care-l puteti gasi in orice Apple Store din lume. Vorbim despre terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus care aveau oricum pret standard mai mic decat cel din Apple Store, insa acum sunt cu mult mai ieftine decat in mod normal.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus au fost inlocuite anul acesta de catre iPhone 7 si iPhone 7 Plus, deci reducerea este normala pentru un produs vechi de 1 an de zile. Apple nu ofera totusi asemenea reduceri in magazinul sau online, cei din Cupertino avand reduceri maxime de 10% din pretul unui iPhone, nu de 30%, asa cum se intampla la eMAG.

Incepem cu terminalele iPhone 6S si iPhone 6S Plus noi pe care cei de la eMAG le au disponibile cu reducere de pana la 800 LEI in momentul de fata. O varietate de modele ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt vandute de catre eMAG cu un pret ce este cu mult redus fata de cel normal, asa ca puteti beneficia de pe urma unei promotii foarte bune pentru acest tip de smartphone.

eMAG vinde acum iPhone 6S cu 1000 LEI reducere

Daca doriti sa primiti o reducere ceva mai mare de la cei de la eMAG, ei bine in aceasta pagina gasiti iPhone 6S si iPhone 6S Plus cu reducere de pana la 1000 LEI. Chiar daca vorbim despre un produs resigilat, el este practic la fel precum unul nou si beneficiaza de garantia acestuia, dar si de beneficiul de retur pe care il are un produs nou cumparat de la eMAG.

Acestea fiind spuse, in aceasta pagina gasiti iPhone 6S si iPhone 6S Plus noi la eMAG, iar in aceasta pagina gasiti modelele resigilate. Indiferent pe care dintre cele doua tipuri de terminale doriti sa le cumparati, va recomand sa va grabiti, deoarece stocurile sunt reduse si terminalele dispar rapid din stoc.

emag-iphone-6s-reducere-1000-lei