Galaxy S8 are cititor optic de amprente

Galaxy S8 va avea, in premiera, un cititor optic de amprente care va permite eliminarea butonului Home al produsului.

O schimbare majora facuta pentru Galaxy S8 este implementarea unui cititor optic de amprente, acesta urmand a fi amplasat direct sub ecran si nu intr-un buton. Schimbarea celor de la Samsung va permite lansarea unui smartphone al carui ecran acopera intregul panou frontal, deci va exista mai mult spatiu pentru a vedea informatii, fata d emodelele anterioare.

Facand aceasta schimbare, compania Apple intentioneaza deasemenea sa curbeze ecranul atat in partea inferioara, cat si in partea superioara. Cu aceasta modificare, Galaxy S8 va avea ecranul curbat in toate marginile sale, iar cei de la Samsung vor oferi probabil unele functii speciale impreuna cu acest design nou.

Daca Galaxy S8 va avea intr-adevar un cititor optic de amprente, atunci vom vorbi despre primul smartphone din istorie care are o asemenea componenta. Xiaomi a fost primul producator care a renuntat la aceasta componenta, oferind un smartphone cu un cititor de amprente care foloseste unde ultrasonice, insa iata ca se poate si mai bine.

Galaxy S8 are cititor optic de amprente

Diverse zvonuri aparute in ultimele luni sugerau faptul ca Samsung va face o asemenea schimbare impreuna cu lansarea Galaxy S8 si iata ca acum avem noi confirmari. Avand in vedere ca Galaxy S8 va fi primul smartphone cu o asemenea componenta, ramane sa vedem daca ea va functiona atat de bine precum se asteapta oamenii.

Samsung are prostul obicei de a implementa in mod gresit tehnologii noi, oferind o experienta foarte proasta pentru utilizatori, sau terminale care explodeaza. In aceasta idee, ramane de vazut daca noua componenta va fi inclusa in Galaxy S8, deoarece Samsung s-ar putea razgandi pentru a nu avea probleme cu produsul final.

Conform celor mai recente zvonuri, Samsung Galaxy S8 ar urma sa fie prezentat in cursul lunii februarie in cadrul Mobile World Congress 2017, lansarea urmand a avea loc in luna martie.

Galaxy S8 va avea, in premiera, un cititor optic de amprente care va permite eliminarea butonului Home al produsului.

62 COMENTARII

  1. Dar de ce nu fac o sfera ?!?
    La cat de disperati sunt acum…. nu ma mai mira nimic!

    BTW: Intr-un timp atat de scurt….iar vor da “cu mucii-n fasole”… mai mult ca sigur!

  2. Srb, da clasic pt Samsung: peste APPLE. Sa nu intelegi gresit, tot iphone am si eu, dar am puterea sa recunosc cand ceva este iphone. Iar episodul cu bateriile, gata a trecut. Mortii cu mortii, vii cu vii.

  3. Mlf, sa fii convins ca Samsung nu se adreseaza tie, asa cum nici Apple nu se adreseaza celor cu venituri mici-medii ( ma refer aici la ultimul model de iphone si penultimul – asa oricine isi permiye iph 4 si chiar 5)

  4. Srb, te urmaresc demult pe comentarii. Esti exact pe genul (ca si altii de aici) “ba a mea este mai mare”. Ceea ce spui tu se numeste politica comerciala, care nu poate nimeni sa o judece, mai ales noi. Ce alege samsung sau apple sa anunte sau implementeze si cand e problema lor. Asa este in toate pietele din toate domeniile din lumea asta.
    Ceea ce este de remarkat si anume capacitatea lor de a inversuna asa demult “fanii” apple cu samsung. Asta da realizare din partea ambilor.
    Iti aduc aminte: si iph si samsung sunt smartphone uri, aplicatiile sunt in ambele magazine, ambele fac poze, restul este doar de gusturile fiecaruia ce alege.

  5. Sunt doar niste kkturi de accesorii cu care iti faci treaba…dar pt multi 1000$ insemna mult si atunci logic le trateaza ca pe niste bijuterii. Now, back to trolling

  6. doamne nu iti citesc tot comentariul pt ca ai uitat sa citesti ultima parte din comentariul meu..sau probabil nu ai inteles-o

  7. Stiam eu ca o faci din distractie! :)) Good job! Troll netroll pot spune multe lucruri bune despre Samsung dar 4k si Iris Scanner sunt doar sa atraga ochii lumii. Nu asa influentezi technologia sa mearga mai departe (pt aia care cred ca 4k pe telefon e ceva super mega revolutionar)… Nu e. Iar iris scanner =))) si mai inutil, exact cum e senzorul ala de dat cu mana din aer pentru a schimba pozele.

  8. you are the man ! adica faci tehnologie amprenta in display dar ai si iris scanner…deja prea multe asa este la samsung, probabil ca asa este si acolo sus, sunt oameni nehotarati pe ce vor sa mearga si astfel fac de toate

  9. Dar cu ce te deranjeaza pe tine ce face samsung? Nu inteleg de ce fanii apple tot comenteaza “4k degeaba pe telefon ,iris scanner nu il foloseste nimeni” ,dar ce a mai revolutionat apple?
    Cu ce va deranjeaza pe voi care nu folositi produse samsung ca ei vor baga 6 sau 8 gb de ram in telefon si spuneti ca “ce sa faci cu 8 gb pe telefon” ,asa se spunea si despre memoria VRAM la placile video ca ar fi “ceva de marketing” si sa dovedit ca nu este asa ,la fel si cu memoria ram la smartphone. Daca le oferea apple probabil nimeni nu ar mai fi spus “nu avem nevoie” ,si da 4k+ iris scanner influentezi tehnologia sa mearga mai departe(mai ales pe partea VR). Intrebare pentru Srb ,rezolutia de 2560 x 1600 pentru un ecran de 13 inch este mare? Ai nevoie de asa ceva intr-un laptop?

  10. E nu zău ? Crezi ca Apple implementează funcții și face totul așa cum trebuie?
    Uitate la i7 ce probleme are(că îți pun lista în fața ) , apoi vorbește ,Apple nu e in stare sa faca un OS stabil , cu toate că rulează pe un nr foarte redus de terminale (iphone)

  11. Ai foarte mare dreptate , zaone e cârcotaș , atacă necondiționat Samsung , deși e conștient că la Apple nu e totul extrem de perfect , nici Apple nu implementează totul așa cum trebuie , utilizatorii plangandu se în masă (dar de câte nu se plâng si de nu știu câte ori)
    Asa că nu merge frază cu “Samsung de obicei implementează prost noile tehnologii , utilizatorii ajuns să se plâng” ,
    Si Viorel mă bucur că ai revenit , acest site are nevoie de tine , să că oprești puțin din virusul prostiei (ști la cine ma refer)

  12. Asta e ca si cum as scrie de rau doar despre Samsung si despre Apple nu. Iar asta ar insemna ca tu citesti doar articolele despre Samsung, nu si cele despre Apple.

  13. @Zaone, care este rostul sectiunii de comentarii daca la orice comentariu lasat de cineva este facut sarac, comentariul lui este de cacat si asa mai departe? Chiar nu ti se pare ca se exagerează?

  14. Dar srb ,nu ziceai tu pe aici ca rezolutia hd si de când a trecut la full hd aceasta este rezolutia perfecta pentru tine ,cu ce te ajuta rezolutia respectiva pe un laptop? TU VEZI CUMVA PIXELII? Care este rolul rezolutiei respective pentru un laptop cu un gpu destul de limitat?

  15. cum se lauda uni. ar trebui sa se simta si sa realizeze defapt ce conteaza . saraci de voi , uni au ajuns in lumea asta sa aiba doar bani, bucurie pentru cei care au dar au si bani

  16. Eu nu inteleg ce mai cauti tu aici daca te deranjeaza ca eu comentez despre Samsung. idevice este un fel macrumors de Romania. Daca nu iti place opinia mea dute pe forumurile de android. 4k pe telefon este inutil.

  17. Ce disperare pe unii , ce va scoate Samsung sau Apple , e firma părinților voștri? Sau lucrați in marketing , dacă Spune-ți de IRIS scanner ca e pe degeaba , atunci de ce folosiți amprenta la telefon ?

  18. Pai asa un Allview este un fel de iPhone, ca tot ce are iPhone este “useless”: scaner de amprenta, carcasa de aluminiu de 1.4 dolari bucata, etc. Nu mai punem la socoteala ca sticla camerei foto este din sticla ordinara, nici pe departe safir, asa cum minte Apple.

  19. Pai daca carcasa este de 1.4 dolari plasticul din spatele altora este gratis,probabil ce arunca baietii la gunoi il preia samsungul

  20. Ți-am data informații verificabile cu link-uri să vezi care este prețul aluminiului pe burse. Îți reamintesc că 1 kilogram costă între 3 și 4 euro. O carcasă de iPhone are cam 30-40 grame, ceea ce înseamnă că dintr-un kilogram de 4 euro faci cam 30 carcase de 10 cenți fiecare. Cât poate costa procesarea? Maxim 1 dolar?
    Naivi ca tine cred că aluminiul e material premium :))

  21. Când ești un specialist în domeniul tău de expertiză, te caută alții. Tu nu știi asta 🙂

  22. cum sa nu stiu asta…din asta traiesc…cum as mai face bani adevarati daca nu sunt cautat sau daca nu caut contracte noi ?! ma rog ramai acolo ca iti dau altii de mancare

  23. Cei de la SAMSUNG ROMANIA, vin la santier si IAU TOT PLASTICUL ARUNCAT DE OAMENI LA GUNOI !!! CE VREI MAI MULT? ramai cu linkuri, eu raman cu fapte reale..samsung pt materiale ofera 0 $

  24. Eu citesc aproape toate articolele Apple si Samsung postate de tine , ai dreptate că nu scrii tot timpul roz despre Apple , dar în niciun caz nu ataci Apple ca Samsung , se pare că urăști Samsung din răsputeri

  25. La Samsung stii ca are Gorilla Glass 4, ultima tehnologie in materie de sticla rezistenta la socuri, ceva ce Apple nu va avea poate niciodata. Apple prefera sa puna sticla ordinara, pe care o gasesti pe geamurile termopan, si te abureste ca este sticla cu Ioni, cu X say Y :))
    La Apple, nu stii niciodata ce sticla e in produs, mai ales cu minciuna asta urata, cum ca pe camera foto ai safir, si cand colo se zgarie ca untul. Sincer, Apple ar trebui sa plateasca penal pentru reclama mincinoasa.