Prima Pagina Samsung Galaxy S8 are cititor optic de amprente

Galaxy S8 are cititor optic de amprente

Galaxy S8 va avea, in premiera, un cititor optic de amprente care va permite eliminarea butonului Home al produsului.

62

O schimbare majora facuta pentru Galaxy S8 este implementarea unui cititor optic de amprente, acesta urmand a fi amplasat direct sub ecran si nu intr-un buton. Schimbarea celor de la Samsung va permite lansarea unui smartphone al carui ecran acopera intregul panou frontal, deci va exista mai mult spatiu pentru a vedea informatii, fata d emodelele anterioare.

Facand aceasta schimbare, compania Apple intentioneaza deasemenea sa curbeze ecranul atat in partea inferioara, cat si in partea superioara. Cu aceasta modificare, Galaxy S8 va avea ecranul curbat in toate marginile sale, iar cei de la Samsung vor oferi probabil unele functii speciale impreuna cu acest design nou.

Daca Galaxy S8 va avea intr-adevar un cititor optic de amprente, atunci vom vorbi despre primul smartphone din istorie care are o asemenea componenta. Xiaomi a fost primul producator care a renuntat la aceasta componenta, oferind un smartphone cu un cititor de amprente care foloseste unde ultrasonice, insa iata ca se poate si mai bine.

Galaxy S8 are cititor optic de amprente

Diverse zvonuri aparute in ultimele luni sugerau faptul ca Samsung va face o asemenea schimbare impreuna cu lansarea Galaxy S8 si iata ca acum avem noi confirmari. Avand in vedere ca Galaxy S8 va fi primul smartphone cu o asemenea componenta, ramane sa vedem daca ea va functiona atat de bine precum se asteapta oamenii.

Samsung are prostul obicei de a implementa in mod gresit tehnologii noi, oferind o experienta foarte proasta pentru utilizatori, sau terminale care explodeaza. In aceasta idee, ramane de vazut daca noua componenta va fi inclusa in Galaxy S8, deoarece Samsung s-ar putea razgandi pentru a nu avea probleme cu produsul final.

Conform celor mai recente zvonuri, Samsung Galaxy S8 ar urma sa fie prezentat in cursul lunii februarie in cadrul Mobile World Congress 2017, lansarea urmand a avea loc in luna martie.

Galaxy S8 va avea, in premiera, un cititor optic de amprente care va permite eliminarea butonului Home al produsului.