Galaxy S8: ecran 4K de 5.5 inch, 6 GB RAM

Samsung Galaxy S8 va avea un ecran 4K cu diagonala de 5.5 inch, 6 GB RAM, adica specificatii tehnice de top pentru un smartphone premium.

Galaxy S8 este pregatit pentru a fi un adevarat hit pentru compania Samsung, iar un zvon aparut astazi sugereaza faptul ca el va avea un ecran 4K de 5.5 inch si 6 GB RAM. Ecranul 4K pentru smartphone-urile Samsung a fost zvonit de ani si ani de zile, insa 2017 va fi anul in care compania va face pasul cel mare cu Galaxy S8 si va oferi aceasta componenta.

Samsung are nevoie de un smartphone extrem de atractiv anul viitor, mai ales ca un iPhone aniversar va fi lansat cu extrem de multe noutati majore. In aceasta idee, Galaxy S8 va avea foarte multe schimbari pe care Samsung nu a avut curaj sa le faca pana acum, iar acest ecran 4K de 5.5 inch se va numara cu siguranta printre ele.

Pentru a sustine un ecran de rezolutie atat de mare, cei de la Samsung intentioneaza sa foloseasca un chip Snapdragon 830 si 6 GB RAM in Galaxy S7. Separat, un chip Exynos 8895 ar putea fi implementat in unele modele, ele urmand a avea putere de procesare mare pentru a oferi performante decente pe un ecran cu rezolutie atat de mare.

Galaxy S8: ecran 4K de 5.5 inch, 6 GB RAM

Ieri cei de la Samsung au confirmat lansarea Galaxy S8 intr-o serie de informatii privindun program de compensatii creat pentru clientii Galaxy Note 7. Cei care au cumparat acest terminal vor primi reducere de 50% la Galaxy S8 sau Galaxy Note 8, insa desigur ca Samsung nu a dezvaluit si specificatiile tehnice ale acestor produse.

In ciuda acestui lucru, surse din fabricile partenerilor Samsung ne-au oferit astazi aceste informatii privind Galaxy S8, insa ele nu sunt chiar atat de noi. Diverse zvonuri din saptamanile trecute ne-au spus exact acelasi lucru si dupa cum se prezinta situatia se pare ca specificatiile acestea sunt cele finale pregatite de catre Samsung.

Conform informatiilor existente pana acum, Galaxy S8 urmeaza sa fie lansat de catre compania Samsung in luna martie a anului viitor. Prezentarea Galaxy S8 urmeaza sa aiba loc in luna februarie, inaintea Mobile World Congress 2017, asa cum face Samsung in fiecare an cu produsele importante din seria Galaxy S.

galaxy-s8-specificatii-tehnice