iPhone 7 a atras foarte multi fani Android

iPhone 7 a ajutat compania Apple sa atraga un numar record de fani Android in T3 2016 si implicit pentru intregul an fiscal.

iPhone 7 a atras extrem de multi fani Android catre compania Apple, conform unor detalii oferite de catre presedintele Tim Cook in cadrul unei conferinte organizate ieri. T3 2016 a fost trimestrul fiscal in care Apple a inregistrat cel mai mare numar de fosti utilizatori Android care au ales sa faca trecerea la terminalele sale iPhone.

iPhone 7 a fost cel mai probabil catalizatorul acestui record pentru compania Apple, insa cu siguranta si esecul Galaxy Note 7 a avut un rol de jucat in acest succes. Apple s-a tot laudat in ultimii ani cu faptul ca tot mai multi utilizatori ai Android trec la iPhone, insa lansarea iPhone 7 a fost probabil un punct de cotitura pentru multi dintre cei indecisi.

Desigur ca aici a intrat in calcul si faptul ca multa lume s-a saturat de faptul ca Galaxy Note 7 tot explodeaza si trebuie inlocuit o data pe luna, iPhone 7 sau iPhone 7 Plus fiind o alege foarte simpla. Anuntul lui Tim Cook pare sa confirme ceea ce analistii au tot spus, mai exact faptul ca multi dintre cei care renunta la Galaxy Note 7 trec la iPhone.

iPhone 7 a atras foarte multi fani Android

Apple nu a oferit si detalii cu privire la numarul de folsti utilizatori ai Android care au ales sa cumpere iPhone in T3 2016, insa probaibl vorbim despre un procent semnificativ. Tim Cook nu a spus nici ca iPhone 7 a fost catalizatorul recordului, sau smartphone-ul cel mai ales, insa acest lucru este foarte usor de dedus in momentul de fata.

“Dupa cum stiti, clientii iPhone sunt cei mai satisfacuti si mai loiali clienti din lume, iar in anul fiscal 2016 am vazut mai multi clienti trecand de la Android la iPhone decat in orice alt an. Motivul are, in principal, la baza experienta oferita clientilor prin produsele noastre, iar acest lucru nu poate fi egalat de vreo alta companie.”

Acestea fiind spuse, iata ca Apple reuseste sa convinga tot mai multi utilizatori Android sa-i cumpere produsele, iar acest lucru sugereaza faptul ca vanzarile vor creste substantial in viitor. 2017 pare sa fie anul in care vanzarile de terminale iPhone vor intra din nou pe crestere, iar asta desigur multumita iPhone 7.

iphone-7-fani-android