Tim Cook: tehnologiile noi vor revolutiona masinile

Tim Cook, presedintele Apple, a afirmat ca exista multe inovatii care vor revolutiona modul in care ne vom folosi masinile.

Aseara Tim Cook, presedintele companiei Apple, a vorbit despre masina pe care cei din Cupertino o au in dezvoltare de ceva vreme, ea transformandu-se intr-un simplu sistem de operare. In ciuda semi-esecului inregistrat de catre Apple in acest domeniu, Tim Cook este increzator in faptul ca tehnologiile noi vor putea revolutiona automobilele.

Desigur ca Tim Cook nu a oferit detalii cu privire la planurile Apple, afirmand doar ca nu are nimic de anuntat in cursul zilei de ieri. Totusi, el a afirmat din nou ca domeniul automobilelor este unul “interesant” pentru compania Apple pentru ca exista potentialul de a dezvolta noi tehnologii care vor revolutiona masinele pe care le conducem zilnic.

Tim Cook a afirmat ca Apple cauta mereu sa aduca tehnologii noi in diverse segmente in care ofera produse, iar automobilele sunt un domeniu de interes. Presedintele Apple a confirmat faptul ca exista tehnologii care vor fi disponibile in viitor pentru masini, dar si ca ele vor revolutiona experienta de a folosi un automobil, insa deocamdata nu poate oferi detalii cu privire la ele.

Intrebat de ce cheltuie atat de multi bani compania Apple pentru cercetare si dezvoltare, presedintele Apple a afirmat ca a sa companie investeste cu incredere in viitor. In aceasta idee, sumele investite acum isi vor arata roadele in produse revolutionare lansate pe piata, asa ca ne putem asteptam la multe noutati majore in viitor.

“I can’t speak about rumors, but as you know, we look for ways we can improve the experience and the customer’s experience on different sets of products. We’re always looking at new things and the car space is an area where it’s clear there are a lot of technologies that will become available… or will be able to revolutionize the car experience. It’s interesting from that point of view. But certainly nothing to announce today.”

tim-cook-inovatii-masini