Magazinele Apple se pregatesc pentru cozi in urma conferintei de azi

Desi conferinta Apple pentru prezentarea noilor modele ale MacBook va incepe peste cateva ore, compania Apple se pregateste deja pentru ziua de maine. Conform unor imagini facute in fata unor magazine Apple din SUA, cei din Cupertino se asteapta ca unele persoane sa stea la coada peste cateva ore pentru a cumpara produsele ce urmeaza sa fie prezentate.

Mai jos puteti vedea un Apple Store din San Francisco la care a fost amenajatata o locatie speciala pe trotuar in care clientii interesati sa cumpere noile produse vor putea astepta. Asemenea amenajari au loc doar inaintea lansarii unor noi modele ale iPhone, pentru ca atuncis e aduna foarte multa lume in fata magazinelor Apple, interesul fiind crescut pentru a le cumpara.

Ca sa fiu complet sincer, nu pot sa-mi amintesc ultima oara cand o coada s-ar format la vreun Apple Store dupa lansarea unui MacBook, asa ca nu ma astept sa vad ceva de genul acesta nici acum. Totusi, segmentarea acestor spatii sugereaza faptul ca Apple are pregatite cateva produse noi care vor fi puse in vanzare chiar dina ceasta seara.

apple-store-cozi