Apple Store Online a fost inchis inaintea prezentarii noilor MacBook

Cu doar cateva ore inainte ca Apple sa dea startul conferintei pentru prezentarea noilor modele ale MacBook, Apple Store Online a fost deja inchis. Cei de la Apple actioneaza in acest mod de fiecare data cand urmeaza sa prezinte unul sau mai multe produse noi, deci este fara dubiu faptul ca diseara ne vor fi prezentate cel putin trei noi modele ale MacBook.

De mai bine de 2 saptamani tot apar diverse zvonuri care prezinta unele dintre functiile pe care aceste noi MacBook-uri ar trebui sa le aiba, insa diseara vom afla totul. Compania Apple va lansa doua noi modele ale MacBook Pro si un nou model de MacBook cu ecran de 13 inch, fie ca va face parte din seria Air, sau va fi un model separat.

Conferinta incepe la ora 20:00 si v-am spus deja cum o puteti urmari direct din iDevice-urile voastre, ea urmand a fi transmisa in direct din Cupertino. Dupa conferinta, Apple va redeschide Apple Store Online si vom vedea noile modele de MacBook, care ar putea intra in vanzare, sau pentru precomanda, chair incepand de astazi.

apple-store-inchis