Un iPhone 5S a luat foc in timp ce se incarca

Un iPhone 5S a luat foc in timp ce se incarca in casa unui chinez, terminalul avand o vechime de doi ani de zile, deci are ceva ore de folosire in spate. Barbatul care detine terminalul sustine ca l-a lasat la incarcat in pat si a mers pana la baie, insa cand s-a intors a descoperit ca dispozitivul scotea fum si ardea pe patul pe care era plasat.

Desigur ca nu se stie daca un incarcator original a fost folosit, sau barbatul incarca terminalul iPhone 5S folosind un incarcator contrafacut. Deasemenea nu se stie nici daca bateria originala a fost inlocuita, procedura fiind una obisnuita pentru chinezii care platesc foarte putini bani pentru aceasta procedura pentru a creste autonomia bateriei.

Barbatul discuta cu reprezentanti ai Apple cu privire la acest incident, insa daca folosea un incarcator contrafacut, nu va primi ceva de la compania americana. 99% dintre incarcatoarele pentru iPhone sau iPad facute in China au calitate extrem de proasta, asa ca oricine le foloseste nu se poate plange de eventualele probleme.

Compania Apple nu a confirmat in vreun fel acest incident si probabil nici nu o va face, avand in vedere ca el este unul izolat. Pana acum cazurile de terminale iPhone 5S explodate in 4 ani de disponibilitate pot fi numarate pe degetele de la o mana, asa ca vorbim despre nimic mai mult decat un incident nefericit si nimic mai mult.

iphone-5s-foc-incarcare

4 COMENTARII