eMAG lanseaza programul buy back pentru telefoane

eMAG a lansat un program de buy back pentru telefoane si tablete, oferind in schimb vouchere pentru produse Apple.

Fara prea mult fast, eMAG a lansat un program de buy back pentru telefoane si tablete in cursul zilelor trecute, in aceasta pagina, oferindu-le clientilor posibilitatea de a scapa de telefoanele vechi in schimbul unei sume de bani. Programul de buy back este dedicat DOAR produselor Apple, deci puteti preda orice fel de telefon mobil pentur a primi un voucher cu care puteti cumpara produse Apple.

Conform informatiilor oferite de catre cei de la eMAG, acest program de buy back se desfasoara in perioara 24 octombrie – 14 noiembrie si numai in showroom-urile din Bucuresti(Crangasi), Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi. Practic, un client merge cu un telefon vechi acolo, el este evaluat de catre angajatii eMAG si este facuta o oferta pentru predare, un voucher fiind oferit in schimb pentru a cumpara un produs Apple cu reducere.

Programul de buy back al celor de la eMAG este aplicabil inclusiv pentru telefoane sau tablete, astfel ca puteti merge cu oricare dintre aceste produse in showroom-urile magazinului. Din pacate eMAG nu are si un calculator online de oferte pentru telefoane, asa ca nu va pot spune ce preturi se ofera pentru produse, asa ca va trebui sa vizitati showroom-ul din Bucuresti pentru a afla.

eMAG lanseaza programul buy back pentru telefoane si tablete

emag-buy-back-apple

In general produsele de buy back sunt gandite pentru ca magazinul sa castige din preluarea terminalului, iar ofertele sunt in cam toate cazurile sub preturile pietei. Toate programele de buy back au functionat in acest gen in Romania si cam peste tot in lume, deci nu va asteptati ca eMAG sa va ofere preturi peste cele ale pietei second-hand.

Avand in vedere ca programul de buy back al celor de la eMAG se desfasoara in doar 4 orase si doar pentru produsele Apple, imi imaginez ca americanii au o implicare aici. Recent Orange a lansat programul Top Upgrade care este dedicat exclusiv iPhone 7, iar acum eMAG lanseaza ceva similar dedicat tot doar produselor Apple.

Este greu de spus cat succes va avea acest program de buy back al eMAG, iar magazinul nu va oferi vreodata cifre cu privire la el, insa implicarea sa dezvaluie faptul ca Apple incepe sa se uite cu mai multa atentie la Romania.