Siri, Google Assistant si S Voice apar intr-o prima comparatie

Siri, Google Assistant si S Voice sunt comparate intr-un prim clip video care ne arata cat de mult a ramas in urma Samsung in ceea ce priveste asistentii virtuali. Daca Siri sau Google Assistant inteleg comenzile foarte rapid si raspund la fel de rapid la ele, sistemul S Voice este cu mult, mult in urma concurentei, Samsung avand multe de recuperat.

Recent Samsung a cumparat compania fondata de catre creatorii Siri, care au parasit de ceva vreme Apple, iar cu ajutorul sau va recupera deficitul pe care-l vedeti in clipul de mai jos. Practic, S Voice este cu mult, mult inferior Google Assistant sau Siri, iar aceasta este o problema majora pentru cei de la Samsung in momentul de fata.

Pe masura ce asistentii personali din smartphone-uri devin din ce in ce mai importanti pentru utilizatori, multi fac alegerile de achizitie si in baza lor. Voi ce parere aveti despre aceasta comparatie ?

1 COMENTARIU

  1. logic ca Siri pt ca este in tot ecosistemul lor. Altfel trebuie sa treci de la google assistant la cortana si vice versa de zici ca esti om ce face trotuarul