Google Pixel a fost creat copiind iPhone 7 (COMIC)

Foarte multa lume a criticat compania Google din cauza faptului ca s-ar fi grabit sa aduca Google Pixel pe piata si nu l-a creat chiar asa cum ar trebui. Google Pixel nu este rezistent la apa si difuzorul pentru apeluri telefonice este acoperit cu panza, iar asta pentru ca smartphone-ul ar fi fost dezvoltat in doar 9 luni, o perioada record pentru orice producator.

In fata tuturor acestor critici, cineva s-a gandit sa ne arate cum a fost creat Google Pixel prin simpla copiere a iPhone 7, chiar inaintea lansarii. Cel care a creat clipul video de mai jos a realizat si o sumedenie de parodii pentru iPhone 7, insa ofera inclusiv un serviciu pentru a transforma iPhone 7 in iPhone 7S, ideea sa fiind extrem de interesanta.

Articolul precedentAplicatia Launchpad a fost lansata pe iCloud.com
Articolul următorApple a cheltuit 10 miliarde de dolari pe cercetare in 2016
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.