Noul MacBook Pro a fost dezasamblat, iata-i secretele

La scurt timp dupa lansarea oficiala, noul MacBook Pro a fost dezasamblat pentru a ni se arata ce a schimbat compania Apple in interiorul sau anul acesta. Vorbim despre modelul cu ecran de 13 inch care nu are Touch ID si nici Touch Bar, asa ca exista putine noutati spectaculoase oferite de catre compania Apple in acest produs.

Una dintre primele schimbari facute de catre compania Apple are legatura cu faptul ca laptop-ul se deschide automat atunci cand carcasa este desfacuta. Aceasta schimbare este destul de neobisnuita, insa probabil este facuta pentru ca Apple sa monitoriezeze eventualele modificari facute de catre utilizatori singuri pentru noul MacBook Pro.

Mergand in continuare, SSD-ul implementat de catre compania Apple in noul MacBook Pro poate fi inlocuit de catre clienti pentru a folos unul mai performant. Desigur ca unul dintre difuzoare trebuie scos din locasul sau pentru a face acest lucru, deci procedura de inlocuire nu este una chiar atat de simpla precum pare.

Separat de aceste informatii, nu exista altceva notabil pentru acest produs, iar asta in principal deoarece nu vorbim despre modelul de top al MacBook Pro oferit de catre Apple. Modele cu Touch Bar vor fi livrate de catre Apple in 2 saptamani, iar atunci vom afla cu adevarat ce sacrificii a facut Apple pentru a implementa Touch Bar si Touch ID.

macbook-pro-2016-dezasamblat

macbook pro 2016 dezasamblat

macbook-pro-2016-dezasamblat-2