MacBook Pro nu mai are logo Apple iluminat

In ton cu schimbarea facuta in MacBook 12 inch, compania Apple a eliminat logo-ul iluminat din carcasa MacBook Pro 13 inch si 15 inch, schimbarea nefiind anuntata oficial. Desigur ca Apple nu a anuntat-o deoarece lasa laptop-ul fara unul dintre iconicele sale elemente care il fac extrem de usor de recunoscut indiferent unde l-ar folosi utilizatorii.

In noile MacBook Pro Apple foloseste un logo Apple lucios in loc de logo-ul iluminat care a fost folosit pana in prezent, el fiind similar cu cel utilizat in iPhone, iPad sau iPod Touch. Schimbarea era asteptata de catre cativa dintre fanii Apple, avand in vedere modificarea facuta pentru MacBook 12 inch, asa ca nu toata lumea este surprinza.

Primul Mac cu logo Apple iluminat a fost lansat in cursul anului 1999 de de catre Apple si avea denumirea PowerBook G3, insa in 2016 doar vechiul MacBook Air mai are o asemenea componenta. Avand in vedere ca si acest model de Mac va fi scos din vanzare, cel mai probabil anul viitor, Apple va elimina complet logo-urile iluminate din produsele sale.

O explicatie pentru aceasta modificare nu a fost oferita de catre compania Apple si probabil nici nu va fi oferita in viitorul apropiat. Cei din Cupertino fac schimbari de acest gen, in general, pentru a implementa tehnologii noi si a imbunatati autonomia bateriei, deci pot fi gasite o multitudine de motive fara prea mult efort.

macbook-pro-logo-apple-iluminat

13 COMENTARII

  1. Cine stie ce este un mac il observi si fara iluminare. Eu il iau sa imi fac treaba cu el si nu sa il aprind sa vada lumea logo. Prefer specificatii intr-un device mai compact mai usor si cu TB3 peste tot cu audio imbunatatit sistem de racire si ssd mai bune