Shadowmatic – un joc promovat de Apple disponibil la pret redus

Shadowmatic a fost promovat de catre compania Apple in App Store si vorbim despre un joc de tip puzzle in care imaginatia trebuie sa va ghideze spre a roti obiecte abstracte si a le recunoaste umbrele.

Fiecare obiect este relavant pentru mediul in care se desfasoara „actiunea” fiecarui nivel, asa ca ele ar trebui sa fie usor de ghicit, dezvoltatorii titlului pregatind pentru utilizatori o „calatorie” extrem de interesanta cu un gameplay foarte captivant.

„SHADOWMATIC IS AN IMAGINATION-STIRRING PUZZLE WHERE YOU ROTATE ABSTRACT OBJECTS IN A SPOTLIGHT TO FIND RECOGNIZABLE SILHOUETTES IN PROJECTED SHADOWS, RELEVANT TO THE SURROUNDING ENVIRONMENT. THE GAME COMBINES STUNNING VISUALS WITH RELAXING AND CAPTIVATING GAMEPLAY. ON YOUR JOURNEY TO DISCOVER THE RIGHT SOLUTION YOU WILL STUMBLE UPON MANY UNEXPECTED AND INFINITELY VARIED SILHOUETTES. THE GAME FEATURES 10 ROOMS, EACH FLAVORED WITH UNIQUE CONCEPT, ATMOSPHERE, AND MUSIC.”

Pentru a ne ajuta sa rezolvam mai usor fiecare nivel dezvoltatorii au implementat hint-uri care ne pun la „incercare” inteligenta, astfel ca in baza a tot ceea ce avem la dispozitie ar trebui sa trecem fara probleme peste fiecare incercare care ne este pusa in fata.

„THE GAME INCLUDES A SYSTEM OF HINTS. TO ENJOY THE GAME TO ITS FULLEST, HOWEVER, WE RECOMMEND RESORTING TO THEM ON RARE OCCASIONS ONLY. EVERY ROOM IN THE GAME FEATURES ITS OWN MUSIC ARRANGEMENT, ADDING UP TO THE DISTINCTIVE ATMOSPHERE AND FEEL IN EACH. THE MUSIC IS BEST EXPERIENCED WITH HEADPHONES, AND IS AVAILABLE SEPARATELY ON ITUNES.”

Shadowmatic este disponibil pentru DESCARCARE, la o treime din pretul initial, in format universal, din App Store.

Articolul precedentiPhone 8 va avea ecran OLED dezvoltat de Sharp
Articolul următorApple permite crearea de coduri promo pentru in-app purchase-uri
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.