Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 – prima persoana care si-a schimbat numele

iPhone 7 – prima persoana care si-a schimbat numele

iPhone 7, sau iPhone Sim in ucrainiana, acesta este numele pe care un barbat din Ucraina si l-a ales pentru a castiga noul smartphone Apple.

Cu doar cateva saptamani in urma v-am spus ca un retailer din Ucraina oferea terminale iPhone 7 gratuite clientilor care isi schimbau numele in denumirea noului smartphone. Vorbim despre o schimbare de nume legala pe care magazinul o cerea, impreuna cu o dovada cu un document emis de catre o autoritate a statului ucrainean.

Cei care doreau sa castige un iPhone 7 de la retailer trebuiau sa isi schimbe numele in iPhone Sim, iPhone 7 in ucraniana, iar un barbat dornic sa aiba noul smartphone a facut-o. Numele sau este Olexander Turin, el are 20 de ani, iar de cateva zile se numeste iPhone Sim si a intrat in posesia noului smartphone dezvoltat de catre compania Apple.

In imaginea de mai jos il puteti vedea pe barbatul din Ucraina care a platit 2 dolari pentru a-si schimba numele si a primi un iPhone 7 gratuit, desi el in Ucraina costa 850 de dolari. Desi initial rudele sale au fost surprinse de decizia lui Olexander Turin, in final ele au acceptat schimbarea, care desigur ca va fi doar una temporara, pentru a castiga terminalul.

Chiar si asa, schimbarea facuta de catre tanar dezvaluie cam cat de dornice sunt unele persoane sa aiba noul smartphone al companiei Apple. Aceasta este prima campanie, mediatizata, in care unei persoane i se cere sa isi schimbe numele pentru a castiga un smartphone, dar probabil nu va fi ultima, avand in vedere ca ea a avut intr-adevar succes.

Iata ce a avut de spus sora lui iPhone Sim: “A fost dificil de acceptat si este greu de crezut ca este adevarat. Fiecare persoana din lumea aceasta cauta o modalitate de a se exprima. De ce nu in acest mod ?”

Voi ce parere aveti despre decizia tanarului ucrainian ?

iphone-7-nume-barbat

 • adikenzie

  Disperarea naste solutii

 • jhonny9my

  Baiat destept , peste o saptamana se duce si mai da 2 dolari si isi schimba numele inapoi.

 • Liviu

  interesanta treaba .la noi tigani pun numele astea fara sa le dea nimeni nimic

 • Fane

  😂😂😂

 • terrymada

  Exact. Isi schimba numele inapoi maine

 • gigi

  Pai daca schimbarea este doar temporara … imi vine sa cred ca este doar o vrajeala de stire

 • richard

  De fapt a fost Srb undercover 🙂