Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 supravietuieste unei caderi de la 30.000 de metri

iPhone 7 supravietuieste unei caderi de la 30.000 de metri

3

Daca doreati sa vedeti un presupus test extrem de rezistenta pentru iPhone 7, ei bine in clipul video de mai jos aveti o aparenta dovada a acestui lucru. Mai exact, un terminal iPhone 7 ar fi fost trimis cu un balon meteorologic la o inaltime de 30.480 de metri, temperatura de la acea altitudine inchizand terminalul in timp ce isi inregistra aventura.

In ciuda acestui lucru, balonul s-ar fi spart si produsul ar fi ajuns intr-un final pe pamant, el fiind localizat cu ajutorul unui GPS montat pe structura care l-a purtat spre spatiul cosmic. Folosind aceasta locatie, cei care au realizat clipul sustin ca au gasit si terminalul, in cea mai mare parte intact, lucru pe care probabil putina lume se astepta sa-l vada.

Chiar si asa, ramane ca voi sa decideti cat de real este acest “test”.

Articolul anteriorWallpaper pentru iPhone, iPod si iPad – 29.10.2016
Urmatorul articolIata cele mai bune aplicatii noi lansate in App Store pe 29.10.2016
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.