Jocuri perfecte pentru Halloween recomandate de Apple

Astazi este Halloween-ul si daca inca nu ati intrat in spiritul acestei sarbatori, ei bine compania Apple are pentru voi cateva recomandari special alese in acest scop. Mai exact, vorbim despre cateva zeci de jocuri pe care cei din Cupertino le-au ales si le recomanda prin intermediul a doua sectiuni de aplicatii numit Trick Or Treat, ambele fiind disponibile in AppStore.

Vorbim despre jocuri care pot fi instalate pe iPhone, iPad sau iPod Touch, in momentul de fata si care au fost create special pentru Halloween, sau au sectiuni speciale pentru aceasta sarbatoare. Fiecare dintre jocuri are ceva care sa va aduca in spiritul Halloween-ului in aceasta zi speciala, asa ca pe oricare dintre ele ati alege sa le descarcati, stiti ca faceti alegerea perfecta.

Toate jocurile sunt infricosatoare si toate jocurile au fost incercate de catre angajatii companiei Apple inainte de a fi recomandate in aceste sectiuni, asa ca indiferent ce alegeti, veti face o alegere foarte buna. Separat de asta, jocurile au mai fost promovate de catre cei din Cupertino in repetate randuri, asa ca majoritatea sunt foarte populare.

Sectiunile Trick or Treat pot fi accesate in AppStore urmand acest link si acest link.

jocuri-halloween-iphone